Леся Нікітюк нарешті показала українця, який полонив її серце: “Готова жити до старості з ним”

Статус холостячки у Лесі Нікітюк, здається, не зникне найближчим часом. Телеведуча з цього приводу не засмучується, а лише жартує. Від залицяльників у знаменитості немає відбою, а стати заміжньою жінкою вона начебто не воліє. Втім, дехто таки став гідним її уваги. Дізнайтеся хто це, у нашій статті.

Популярна українська телеведуча та улюблениця мільйонів Леся Нікітюк починала свій шлях до слави зі звичайної провінційної дівчини, яка перетворилася у справжню ікону стилю та титану вітчизняних розважальних шоу. Не дивно, що за таких обставин, шанувальники Лесі Іванівни воліють побачити, кому вона віддала своє серце. Але знаменитість не тільки не вийшла заміж, але і ховає кожного обранця від пильних очей преси та фанатів.

Леся Нікітюк нарешті показала українця, який полонив її серце

Натомість вона жартує на рахунок свого холостяцького життя та інтригує мережу неоднозначними знімками зі своїми друзями чоловічої статі. Шанувальники намагаються зрозуміти, хто ж з них залицяється або будує стосунки з телеведучою. Та все марно.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона постала поруч з відомим українським котом Степаном.

Популярна тварина прославилася серед вітчизників своїм характером та багатою мімікою. Майже уся аудиторія Лесі Нікітюк має добре почуття гумору, тому жарти щодо заміжжя та роману не змусили чекати на себе.

Леся Нікітюк нарешті показала українця, який полонив її серце. Скріншот коментарів під публікацією телеведучої

Варто відмітити, що зараз теледіва знаходиться у Флоренції, звідки і ділиться усіма кадрами. З ким саме вона відпочиває, достовірно невідомо. Та судячи з її розповідей про спонсора її поїздок, можна здогадатися, що і в цей раз вона поїхала з коханим. Сподіваємося, ведуча добре проводить час і повернеться до роботи з новими силами.

Схожі статті