Скільки разів насправді Алла Мазур була заміжньою і хто став батьком її єдиного сина Артема? Всі подробиці

Легендарна ведуча Алла Мазур має багато секретів. Найголовніший - особисте життя. Хто взяв в дружини цю яскраву зірку та береже їй вірність все життя? Редакція "Сенсація" дізналася все про родину знаменитості та її сімейний стан. Деталі читайте у матеріалі.

Алла Мазур вперше з’явилася на екрані у 1997 році. Тоді молода ведуча з волоссям кольору світанку настільки сподобалася глядачам, що новини від маловідомої студії “ТСН” стали набирати популярність.

Скільки разів насправді Алла Мазур була заміжньою

Жива жвава мова, стиль закордонної леді – все це підкорило враз втомленого від нудних монументальних дів поціновувача телебачення.

Престижна премія “Телетріумф” цілих 8 разів визнавала Мазур найкращою ведучою і безліч сердець опинилися у владі цієї жінки. Втім, кому вона віддала своє?

Що відомо про законного чоловіка Алли Мазур?

Алла звикла повідомляти головні події з екрану телевізора, але про свій важливий день, весілля, розповіла лише близьким.

З численних інтерв’ю складається враження, що зірка “плюсів” виховує дитину самостійно. Втім, Мазур чесно зізнається, що батьком сина Артема є персона малопублічна. За словами жінки – це не політик, не олігарх. Тому нічого цікавого у його біографії прихильникам не знайти.

Скільки разів насправді Алла Мазур була заміжньою

Але під пологовий тато Тьоми приїхав з величезним букетом квітів. Знаменитість наголошує, що малий – був бажаним для обох.

Скільки разів насправді Алла Мазур була заміжньою

Вважається, що Алла є дружиною телевізійника Роберта Опаленика, який став до роботи на телеканалі “1+1” на початку 2000-х. Колег часто бачити на вечірніх світських заходах. Чоловік супроводжував знаменитість на церемоніях нагородження. Нерідко бачать їх разом і у кулуарах студії ТСН. Втім, ні Мазур, ні Опаленик не підтверджують чутки про свій союз. Навіть неймовірна схожість сина зірки з колегою, не стало тим пуском для відвертості ведучої.

Схожі статті