Дан Балан полишив мрії бути з Тіною Кароль та відгуляв гучне весілля: наречена затьмарила красою поп-діву

Харизма та привабливість молдавського виконавця Дана Балана ніколи нікого не залишала байдужим. Сильний вокаліст, талановитий продюсер та автор пісень, він здатен у мить підкорити усю публіку, яка опиниться у глядацькому залі або ж серед гостей на весіллі.

Усі фанати Дана Балана з нетерпінням чекають, коли ж молдавський виконавець зустріне свою другу половинку та повідомить про одруження. Втім, у житті артиста було місце для шлюбу. І хоча він намагався приховати кохану від публіки, щоб зберегти репутацію бажаного холостяка, правда вийшла назовні — Дан був одружений на румунській моделі Еллі Крупеніній, яка згодом подарувала йому сина Алана.

Дан Балан пригорнув до себе дівчинку з хвостиками та не залишив сумнівів щодо свого батьківства
Дан Балан відгуляв гучне весілля

Завантаженість та ненормований графік не дали можливості подружжю стати щасливими, і вони вирішили розлучитися. І до цього моменту співак задовольнявся лише короткими історіями, які на тривали довше, ніж півроку. Про новий союз Балан навіть не натякає, хоча декілька разів дощволяв собі це у розмовах з Тіною Кароль.

Дан Балан відгуляв гучне весілля

Однак, Дан Балан радує своїх підписників кадрами з чужих весіль, на яких він виступає. І хоча ці знімки з’являються не на особистій сторінці зірки в соціальній мережі, шанувальникам все одно приємно побачити новий матеріал від його фан-баз. Так, нещодавно на просторах мережі з’явилися нові ролики виступу Дана на черговому торжестві кохання.

І хоча він як завжди працював професійно, деякі розкритикували його костюмерів. Здається, зірка починає відставати від моди та трендів.

Варто відмітити, що уся увага була зосереджена на знаменитості, яка свого часу підірвала американські музичні чарти. І навіть зараз він особливо обережно обирає клієнтів, які будуть гідними отримати артиста, у якості музиканта на своєму святі. І, звичайно, це дуже недешево.

Схожі статті