Як насправді співає Віра Брежнєва без фонограми: невпевнений Меладзе звучить краще

Віра Брежнєва - одна із найбільш неоднозначних співачок. Вона користується шаленою популярністю серед слухачів та має власну широку базу прихильників. При цьому музичні критики та професіонали часто критикують її вокальні дані та музичний слух. Як насправді співає екс-віагрянка без фонограми - редакція "Сенсації" вирішила з'ясувати.

Пісні Віри Брежнєвої знають мільйони слухачів, а про її вклад в історію легендарної “ВІА Гри” не можна не відмітити. Артистка стала частиною колективу випадково – цей випадок можна назвати навіть казковим.

Віра прийшла на один із концертів “ВІА Гри” як слухачка. В якийсь момент солістки вирішили запросити когось із залу заспівати разом з ними на сцені – цією щасливицею й стала Віра. Тоді її помітили продюсери і про всяк випадок залишили собі її контакти. Як виявиося, не даремно. Саме з приходом Брежнєвої у групу сформувався її знаменитий “золотий склад”.

ВІА Гра та Валерій Меладзе
ВІА Гра та Валерій Меладзе

У 2007 році блондинка вирішила покинути колектив заради особистого життя та власної кар’єри. Якщо з останнім не склалося – Віра розлучилася з чоловіком через декілька років після весілля, то сольне плавання стало по-справжньому успішним. Співачка почала випускати хіт за хітом, ця тенденція зберігається й донині – екс-віагрянка плідно працює над власним репертуаром.

Не дивлячись на усі досягнення, музичні критики та слухачі часто критикують Віру за її вокальні дані. Дехто навіть говорить, що в неї взагалі немає ні слуху, ні голосу, а на концертах вона співає під фонограму.

У мережі дійсно можна знайти відео, на яких артистка співає наживо без додаткової фонограми. Це виконання вражає не всіх користувачів мережі – у коментарях можна знайти чимало критики. Користувачі мережі пишуть, що пісні витягують бек-вокалістки та звукорежисер.

Як співає Віра Брежнєва
Як співає Віра Брежнєва

Тим не менш, Віра Брежнєва залишається однією з найбільш затребуваних артисток шоу-бізнесу. Вона не зважає на критику, а продовжує працювати над хітами та собою – і цей труд знаходить свій відгук. Не дарма екс-віагрянка має свою фанатську базу, а за її мережами слідкують більше 12 мільйонів людей.

Схожі статті