Середній син фронтмена гурту “Друга ріка” Валерія Харчишина невиліковно хворий: “Я і так в лайні”

Валерій Харчишин, автор ліричних та драматичних композицій, не з чуток знає, що таке біль від втрати рідної людини та безвихідь. Його пісні здатні пробратися в глибину душі. Але не менш хвилюючим вийшли його ексклюзивне інтерв'ю, в якому він розповів про свої біди.

Про те, що у фронтмена музичного гурту “Друга ріка” Валерія Харчишина непросте життя, його фанати знали раніше. Але навіть не здогадувалися, через що насправді проходить чоловік. Виявляється, у музиканта невиліковно хворий середній син. Про це він повідомив журналістам програми “Життя відомих людей”.

Середній син фронтмена гурту “Друга ріка” Валерія Харчишина невиліковно хворий

Так, знаменитість не уточнив, який саме діагноз у його дитини. Але відомо, що шансів на одуження майже немає. І зіркове подружжя просто намагається підлаштуватися під нову реальність, щоб полегшити життя свого нащадка.

“Це хвороба не та, що відбирає життя. Вона просто робить тебе іншою людиною. Він вже не той, чи він знає, хто він насправді”, — з тремтінням у голосі розповідає Валерій.

Не дивлячись на проблеми з власним здоров’ям, музикант бореться за свою сім’ю та намагається зробити усе, щоб його родина почувалася якнайкраще.

Середній син фронтмена гурту “Друга ріка” Валерія Харчишина невиліковно хворий

“Я не опускаю руки насправді. Я переконаний в тому, що змінювати слід не дитину, яка живе в нових реаліях, а змінювати потрібно себе. Я насправді навіть думаю не про те, як він буде існувати, поки ми живі, а про те, як він буде, коли нас не буде”

Маючи багато власних проблем, Валерій Харчишин взявся і за чужі. Так, він створив агентство з захисту авторських прав. Визнає, це не просто і приносить багато проблем. Та йому і без того важко, і він хоче допомогти іншим.

“Сублімація певна. Та ***. Я і так в лайні, візьму ще одне лайно”

Щиро сподіваємося, що чорна смуга у житті Валерія закінчиться. Бажаємо, щоб усі його діти були здоровими, а у майбутньому його чекали лише щасливі дні.

Схожі статті