Джамала розповіла про розбите серце та натякнула на розлучення: “Хочу кричати, скажуть дура”

Співачка Джамала презентувала нову пісню "Потайки", в якій розкрила історію свого першого кохання, яке виявилося нещасливим для артистки. Зірка Євробачення зізналася, що зараз готує для своїх слухачів три треки, в кожному з яких розповість свою особисту історію.

Голос і талант Джамали свого часу підкорив спочатку вітчизняну сцену, а потім і увесь світ – у 2016 українка кримсько-татарського походження стала переможницею Євробачення. Виконавиця змогла підкорити іноземного слухача не лише своїм вокалом, а й історією, яку заклала у текст пісні. Сама артистка не раз підкреслювала, що для неї надзвичайно важливо розповісти композицією про щось важливе.

Нещодавно у своєму особистому блозі зірка анонсувала три нові треки, які вона найближчим часом презентує своїм прихильникам. Перший з них називається “Потайки”. Джамала натякнула, що ця пісня розповість про її особисті переживання про перше кохання та розбите серце.

“Хоча імпульсом для написання #ПОТАЙКИ став саме спогад з мого минулого про перше зізнання у коханні, історія першої драми, насправді тема пісні набагато глибша. Вона про те, що з самого дитинства на життєвому шляху нам усім доводиться відстоювати власні інтереси, мрії, віру, надії”, – написала Джамала.

Джамала розповіла про розбите серце
Джамала розповіла про розбите серце

Для презентації нового треку артистка опублікувала незвичайну фотографію – на її обличчі з’явилися фрази, які символізують період першого кохання та які свого часу ранили її серце. “Хочу кричати”, “Скажуть дура”, “Все на віру, все за правду”, – дехто з прихильників припустив, що ці слова увійдуть до тексту самої пісні.

Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром
Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром

Для Джамали нові треки – яскраве повернення після творчої паузи. Рік тому співачка вдруге стала мамою, тож цей час працювала у менш активному режимі, ніж зазвичай – усю себе вона віддавала вихованню дітей та насолоджувалася сімейним життям.

“Чекаю з нетерпінням”, – пишуть прихильники артистки у коментарях під анонсом нових пісень.

Схожі статті