Як виглядає чоловік та сини зірки “ТСН” Наталії Мосейчук: щасливе сімейство, від якого не відвести очей

Телеведуча Наталя Мосейчук уже декілька років являється однією з ключових журналісток і зірок новинних та політичних проєктів каналу "1+1". Вона починала як ведуча Телевізійної Служби Новин, а зараз працює у ток-шоу "Право на владу". Ведуча змогла побудувати успішну кар'єру, але вистачає їй часу і на сімейне життя.

Наталя Мосейчук, як одна із ключових журналісток України на сьогоднішній день, у прямому ефірі регулярно розкриває усі секрети вітчизняних політиків – не лише тих, що стосуються роботи та кар’єри, а й тих, які зачіпають теми зв’язків і особистого життя. Наталя не ставить перед собою табу та прямо запитує гостей свого шоу про все, що її цікавить.

При цьому журналістка не любить говорити про власні секрети – Мосейчук уникає інтерв’ю та не користується особливою популярністю у соціальних мережах. Насправді, вона веде особисті блоги неактивно, тому їй і не вдається зібрати велику аудиторію підписників – на її Інстаграм підписано трохи більше тисячі користувачів.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Тим не менш деякі факти з життя Наталі дізнатися вдалося. Зірка “1+1” двічі виходила заміж – з першим чоловіком побудувати щасливе сімейне життя не вдалося. Ім’я першого обранця ведучої невідомо. З ним вона познайомилася ще в студентські роки в Житомирі, йому Мосейчук народила старшого сина Антона. Проте з батьком хлопчика жінка розлучилася ще до того, як йому виповнився рік. Адже до 2 років первісток телезірки жив з бабусе, поки мама будувала кар’єру.

З другим чоловіком Наталя познайомилася через рік після першого розлучення. Однак тоді іскра між майбутнім подружжям так і не пробігла. Роман між нею та Іллею Мосійчуком – саме так звати коханого ведучої – почався майже через 10 років після зустрічі.

Наталія Мосейчук з чоловіком
Наталія Мосейчук з чоловіком

У 2012 році Наталія вдруге стала мамою – обранцю жінка подарувала другого сина, якого назвали Матвієм. Зірка “Право на владу” зараз намагається приділяти достатньо часу своїм дітям, особливо пригадуючи дитинство старшого. Проте не забуває Мосейчук і про роботу – вона для неї також посідає одне з ключових місць у житті.

Наталя Мосейчук з синами
Наталя Мосейчук з синами

Старший Антон вирішив не йти стопами мами та вступив до інституту міжнародних відносин, а молодший поки лише обирає майбутню професію, навчаючись у школі.

Схожі статті