Дружина Дмитра Комарова зізналася, як їй живеться у постійній відсутності чоловіка: “Вривається терпець”

Головний мандрівник українського телебачення Дмитро Комаров одружений на власниці титулу "Міс Україна-2016" і телеведучій Олександрі Кучеренко. Молода дружина зірки тревел-шоу "Світ навиворіт" вперше розповіла, як їй живеться у постійній відсутності чоловіка через відрядження.

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров стали гостями нового випуску програми “Світське життя“. Катерина Осадча запитала, чи не вривається в Саші терпець через часті і довгі відрядження коханого:

“В мене не вривається терпець. Я звикла до такого формату життя, коли мені добре і коли Діма зі мною, я чекаю його вдома. Коли він їде з роботи, готую вечерю. Інколи чекаю від нього смс, коли він десь за океаном знімає свою програму. Тому я звикла до обох варіантів життя”, – відповіла Кучеренко.

Олександра Кучеренко зізналася, як ставиться до постійних відряджень Дмитра Комарова
Олександра Кучеренко зізналася, як ставиться до постійних відряджень Дмитра Комарова

Дмитро також зауважив, що з одруженням його робочий графік дуже змінився. Якщо раніше він міг дозволити собі поїхати у чергову мандрівку на 4-6 місяців, то зараз намагається на 1-2 максимум місяці. Крім того, при першій ліпшій можливості у відрядженні він влаштовує зустрічі з дружиною, після чого знову повертається до роботи. За словами Комарова, більш ніж на півтора-два місяці вони не розлучаються.

Знайомство пари відбулося на конкурсі краси “Міс Україна” у 2016 році. Дмитро займав місце серед членів журі, а Олександра брала участь у змаганні красунь. Саме після того вони почали спілкуватися і вже на паркеті “Танців з зірками” були партнерами не лише по шоу, хоча свої стосунки приховували до останнього.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Одружилися закохані у 2019 році в Єрусалимі. Як таке весілля Комаров і Кучеренко не грали, на церемонії були присутніми лише найрідніші наречених. Ба більше, в Ізраїль вони летіли на різних місцях, аби папараці не помітили їх разом. Лише після офіційного розпису Олександра і Дмитро розсекретили своє кохання, ощаслививши тисячі своїх фанатів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.