Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко купили власне житло, але з’їжджати від Ніни Митрофанівни не поспішають

Зіркова пара Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко є однією з найобговорюваніших в українському шоу-бізнесі. Вони діляться з публікою багатьма новинами з життя, а цього разу артисти повідомили, що нарешті обзавелися власним житлом, хоча від Ніни Митрофанівна з'їжджати не поспішають.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко познайомилися на “Голосі країни”, який і став початком їхньої романтичної, але драматичної історії. Вже після закінчення проєкту співаки вирушили у спільний гастрольний тур Україною, якраз в той період між ними і спалахнули справжні почуття, однак на Арсена тоді вдома чекала його перша дружина і діти.

Прийняти рішення полишити родину заради Тоні чоловікові було нелегко, майже рік він про це думав, та зрештою вирішив бути чесним. Матвієнко охрестили розлучницею, Мірзояна зрадником, проте це не стало на заваді коханню пари.

Вагітна Тоня Матвієнко ощасливила Арсена Мірзояна
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко живуть в будинку Ніни Митрофанівни

Хоча Ніна Митрофанівна була не в захваті від роману дочки з одруженим чоловіком, серцю не накажеш. Тоня і Арсен, до речі, зробили все від себе можливе, аби вона не нудьгувала на пенсії. Подружжя разом з маленькою дочкою Ніною живе в триповерховому будинку народної артистки, де також ділять площу її старший син і старша спадкоємиця Антоніни Уляна.

Нещодавно місця стало трохи більше, коли співачка виставила свого чоловіка Петра Гончара з хати після 50 років у шлюбі, однак особливого простору це не додало. В інтерв’ю Ніна Матвієнко зізнається, що буквально молить Бога, щоб діти швидше з’їхали і облаштували власне сімейне гніздечко.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька Ніна

Тоня ж розповідала, що мрію про своє житло втілити в життя не так вже й легко – вони з Арсеном над цим працюють. І ось нарешті у програмі “Зірковий шлях” Мірзоян повідомив, що вони дочекалися і купили собі квартиру:

“Квартиру ми купили, ще не дійшли до неї руки, ще ремонт там не робили”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко купили квартиру
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко купили квартиру

Втім, виявилося, що переїжджати до нової хати пара не поспішає:

“Я насправді кажу, що нам тут дуже всім комфортно і гарно живеться, і Ніну завжди є на кого полишити, і найголовніше як на мене, що Ніна Митрофанівна спілкується з онукою. Ніна [дочка] вдихає в неї нове життя, і їм так вдвох весело, щось в саду гуляють, ходять”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.