Глядачі “Голосу країни” відправили Олю Полякову на пенсію: нова тренерка прийшлася явно не до смаку фанатам

Епатажна, яскрава, але така талановита Оля Полякова тепер буде радувати своєю присутністю глядачів на шоу "Голос країни". Цього року тренерський склад було оновлено. Пішла з проєкту Тіна Кароль, яка багато років не зраджувала червоному кріслу. Втім, рішення взяти Суперблондинку не всім прийшлося до смаку.

Оля Полякова. Ця зірка вміє не просто дивувати, а ошелешувати. Прості танцювальні мотиви поп-пісень вона зуміла перетворити на канву справжнього шоу. Там у неї і балет, і спецефекти, а сама співачка незмінно вдягає свою корону.

Запалює Ольга не тільки на сцені, а й у телепроєктах. Всім відомо, як емоційно може реагувати співачка, знайома глядачам також її прямолінійність.

Вчора, 28 листопада, стало відомо, що артистка стане тренеркою “Голосу країни”. Разом з нею шукати і розкривати національні таланти буде Потап, Надя Дорофєєва і Святослав Вакарчук.

Втім, саме персона Суперблондинки отримала на горіхи від прихильників програми і навіть була відправлена на пенсію. У коментарях злісно написали:

  • “Обрати Полякову замість Саніної?! Ви серйозно?”
  • “Тільки не Полякова”
  • “Після Тіни взяти Полякову…. це жах”
  • “Поляковій тут не місце”
  • “Фу, Полякова”
  • “Полякову, Горбунова з Осадчею – на пенсію”
  • “Ну і збрід…”
Глядачі “Голосу країни” відправили Олю Полякову на пенсію

Як насправді співає Оля Полякова?

Ще за років життя у Винниці, Оля вчилася у музичному училищі. Згодом, перебравшись до столиці, вона пішла до національного університету культури. Володіє Полякова потужним голосом, діапазоном у три октави.

Популярність їй принесли прості пісеньки зі швидким танцювальним мотивом. Проте, Королева Ночі може вразити і оперними співами. Вона вже вражала публіку тим, як елегантно перетворила свій суперхіт “Шльопки” на арію.

Та навіть попри визнання, у Великий театр її не тягне. Хоча зірка і переосмислює зараз свою творчість, покидати шоу-бізнес – не планує.

Схожі статті