Home Шоу-бізнес Олександр Пономарьов показав юну фаворитку: різниця у віці з дівчиною вражаюча — не менше 30 років

Олександр Пономарьов показав юну фаворитку: різниця у віці з дівчиною вражаюча — не менше 30 років

Олександр Пономарьов показав юну фаворитку: різниця у віці з дівчиною вражаюча — не менше 30 років
Олександр Пономарьов засвітився з молодою незнайомкою

Олександр Пономарьов давно намагається не звертати до себе увагу за допомогою скандалів. Але раз у раз в нього це не виходить.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов показав юну фаворитку

Буквально декілька місяців тому вокаліст дав інтерв’ю, через яке посварився з колишньою дружиною Оленою Мозговою. І хоча виконавець веде закритий образ життя журналістам та шанувальникам завжди вдається дізнатися щось нове.

Олександр Пономарьов показав юну фаворитку

Олександр Пономарьов з улюбленицею Ши
Олександр Пономарьов показав юну фаворитку. Пономарьов разом зі своєю улюбленицею Ши

От про кого Олександр Пономарьов може говорити на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram безкінечно — це його улюблениця Ши, творчість та про своїх фанатів.

Так, нещодавно у його мікроблозі з’явилася нова фотографія з юною фавориткою. Молода дівчина виявилася ученицею його вокальної школи і, можливо, найулюбленішою, адже чоловік виділив її серед усіх.

Олександр Пономарьов показав юну фаворитку. Скріншот особистої сторінки співака

Молодий талант звуть Анною. Вокалістка сміливо йде до успіху і з головою занурена у своє захоплення. Здається, сцена — це ціле життя для учениці Пономарьова. Не дивлячись на велику різницю у віці, обидва артисти добре ладять між собою. Воно й не дивно, адже коли ви маєте спільну сферу інтересів, поговорити завжди є про що.

Хтозна, можливо через декілька років Олександр Пономарьов та його учениця Анна заспівають дуетом, розбиваючи серця українців, як це зробив виконавець у парі з Михайлом Хомою (Дзідзьо) декілька тижнів тому.