Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс одягли парні костюми та нарешті показали свої почуття всій країні: “Люблю”

Стосунки колег та партнерів по студії Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс давно інтригують публіку. Деяким глядачам здається, що їхні взаємини занадто близькі, і чоловіку телеведучої є через що хвилюватися. Тим часом, зірки не тільки не звертають увагу на чутки, але і продовжують підживлювати інтригу.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс — партнери по студії “Сніданок з 1+1” вже декілька років. І хоча спочатку глядачам здавалося, що вони абсолютно не підходять одне одному, з кожним новим ефіром вони доводили, що стали ідеальним тандемом. Відтепер Єгора Гордєєва не можуть навіть уявити без пишної красуні, яка за думкою багатьох, ще й ідеально підходить йому як партнерка по життю. Але правда життя зовсім інакша: Неля давно заміжня і виховує двох синів, а Єгор Гордєєв — вічний холостяк, який віддає перевагу коротким історіям і точно не збирається одружуватися.

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс показали свої почуття всій країні

Варто віддати належне Єгор та Неля прекрасно підігрують своїй аудиторії. Нещодавно на особистій сторінці телеведучого в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри, які знову підігріли інтерес до них, як до пари. Неля та Єгор одяглися у парні костюми в горошок.

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс показали свої почуття всій країні

У той самий вечір колеги добре провели час разом у компанії музикантів. Особливо розваги сподобалися Єгору Гордєєву, який танцював, не припиняючи. Обидва не приховували своїх почуттів пов’язаних з подією, їхні емоції можна було відчути прямо через екран смартфона.

Також варто відмітити приємні зміни у зовнішності обох телеведучих. І Неля, і Єгор помітно схудли. Ба більше, у житті останнього відбулися позитивні зміни — він став продюсером успішного проєкту, який набирає популярність і став конкурентом багатьом популярним ранковим телепередачам.

Схожі статті