Ектор Хіменес-Браво йде в президенти України: кулінар виклав передвиборну програму і обирає назву для партії

Всесвітньо відомий шеф-кухар і головний суддя найлюбленішого кулінарного проєкту українського телебачення "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився своїм наміром піти в президенти України. Кулінар вже розповів про свою передвиборну програму та шукає ідеальну назву для партії.

Телекар’єра Ектора Хіменеса-Браво в Україні почалася 10 років тому. Саме тоді у 2011-му він став суддею шоу “МастерШеф”, що зробило його улюбленцем мільйонів глядачів. Крім того, у травні 2021-го кулінар отримав українське громадянство, а тепер він заговорив про президентство:

“Що, якщо я стану президентом? Якщо зараз запитати будь-якого підлітка на вулиці, який його улюблений ресторан чи їжа – в топ-3 увійдуть піца, суші і фастфуд. Звідки такий величезний голод до неправильної їжі? Знаєте, для чого був створений фастфуд? Це екстрений випадок, коли ви в місці, де немає нормальних закладів харчування, коли у вас немає часу, ви в літаку, або якесь свято і все зачинено. Коли ви дуже голодні і треба перекусити. А у нас це перетворилося на культ. Люди боготворять їжу”, – пише Ектор.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво хоче стати президентом України

Колумбійський шеф-кухар зауважує, що здоров’я не вічне, і збалансовано харчуватися можна навіть при низьких доходах. Також Хіменес-Браво наголошує на новорічному меню:

“Столи ломитимуться від страв з відрами майонезу, дуже жирного смаженого м’яса, картоплі, багато солодкого, все в майонезі і олії, і малесенька тарілка з овочами, які весь вечір будуть сумно дивитися, як ви п’єте і закусуєте биточком”.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво схвильований харчуванням українців

Врятувати ситуацію Ектор пропонує запіканням, а не смажінням, здоровими закусками, заправкою салатів лимонним соком, бальзаміком або маслом.

“Якби я був президентом, я б боровся з нездоровим харчуванням, боровся за ваше здоров’я і бажання займатися спортом. Це теж невід’ємна частина нас і він створює якість життя. Як думаєте, як би називалася моя партія?”, – підсумував Хіменес-Браво свою “передвиборчу програму”.

Коментатори пропонують такі варіанти для назви партії: “Нагодую голодних”, “Здорова країна”, “Правильна партія”, “Шеф рулить”, “Браво”.

Також деякі підписники не зрозуміли гумору Ектора і відмовляють його від президенства. Мовляв, його справа – стояти біля плити.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.