Після вильоту з шоу “Холостячка” Максим Тарапата передумав покидати Україну: дав Златі Огнєвіч ще один шанс

Після вильоту з головного романтичного реаліті-шоу України Максим Тарапата начебто не збирався боротися за серце Злати. Але його дії говорять зовсім про інше. Пара була помічена на вулицях Києва, а сам учасник не збирається покидати батьківщину навіть заради свого бізнесу.

Переважна кількість глядачів вважала Максима Тарапату головним претендентом на звання переможця другого сезону “Холостячки”.

Злата Огнєвіч і Максим Тарапата засвітилися разом після фіналу Холостячки
Після вильоту з шоу “Холостячка” Максим Тарапата передумав покидати Україну

З самого початку між ним та Златою з’явилася іскра, яка не приховалася від аудиторії. З перебігом подій Максим начебто був посунутий на другий план його конкурентами, але перше враження виявилося правильним.

Після вильоту з шоу “Холостячка” Максим Тарапата передумав покидати Україну

Макс Тарапата емоційно звернувся до Злати Огнєвіч
Після вильоту з шоу “Холостячка” Максим Тарапата передумав покидати Україну

Хоча Огнєвіч вирішила розпрощатися з Максимом на проєкті, виявилося, що вона не зробила цього у реальному житті. Нещодавно пару помітили на станції метро, а Злата була одягнена у ті самі речі, які засвітила у своїх сторіз. Максим не приховує, що зараз знаходиться у Києві і не має планів повертатися до Шанхаю, де у нього розвивається бізнес.

Коли чоловік пояснював на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чому залишився тут, Злата у його відповіді не фігурувала.

“Зараз в Україні, але за Китаєм вже сумую, там накопичилося чимало справ. Планую жити в Україні, але періодично їздитиму на роботу до Китаю. На даний момент є обмеження на в’їзд до Китаю, розраховую, що навесні ситуація налагодиться і я зможу поїхати”

Тим не менш чоловік зізнався, що закохався у Холостячку, і вдячний їй за те, що вона дала шанс їхнім стосункам. Здається, побачення поза зйомками говорять про ніжні взаємини між колишніми учасниками проєкту. Виходить доволі дивна ситуація: якщо Злата знайшла на шоу кохання, то її прогулянки з Максимом можуть значно зіпсувати їх. Якщо тільки Максим не є тим самим чоловіком, який завоював серце Огнєвіч.

Схожі статті