74-річна Ніна Матвієнко передумала розлучатися: повернула коханого, але тепер хоче, щоб з будинку пішла Тоня

Ніна Матвієнко завжди пишалася тим, що прожила у шлюбі з коханим Петром Гончаром 50 років. Проте, днями раніше з'ясувалося, що не все так солодко у сімейному житті легендарної співачки. Виявляється, що обранця вирішила полишити знаменитість, але тепер рішення змінила.

Ніна Митрофанівна попри ніжний ліричний образ на сцені, має вельми суворий характер. Артистка, яка все життя, присвятила не тільки сцені, а й родині, нещодавно вирішила полишити свого чоловіка. Ні вік, ні 50 років, прожитих разом, не зупиняли знаменитість.

У березні цього року подружжя щасливо святкувало золоте весілля. Втім, згодом Петра Гончара дружина відрядила на дачу. Мовляв, користі з нього вдома немає, а хата і так повна: донька Тоня проживає разом зі своїм чоловіком та доньками разом з мамою. Пізніше співачка і взагалі не схотіла офіційно бути разом з коханим. Вона заявила прихильникам, що розлучається.

74-річна Ніна Матвієнко передумала розлучатися: чоловік Ніни Матвієнко

Про своє сімейне життя зірка не раз розповідала. Ідеальним цей шлюб вона назвати не могла. Навіть попри народження трьох дітей, появу онуків, Петро не був абсолютно вірним своїй обраниці. Відомо, що чоловік раз скакнув у гречку. Ніні вдалося взяти мудре рішення: вона запропонувала коханому обирати з ким бути. Звісно, якби Гончар вибрав іншу, то хід у родинний дім був би йому закритий. Матвієнко не приховувала, що подружня криза далася їй нелегко.

74-річна Ніна Матвієнко передумала розлучатися з Петром Гончаром

Зараз же, під час нової епопеї з розлученням, співачка заявила, що все ж таки передумала рвати зв’язки з коханим.

“Я жалію, що я про це сказала, бо люди це роздули сильно. Ми не будемо розлучатися. Не дождетеся. Я європейка. Я українка. Посварилися. Треба давати другий шанс. Це відбулося, тому що багато людей у хаті. Не витримав він, а потім я”, – розповіла Матвієнко.

Нагадаємо, що Ніна Митрофанівна не раз жалілася на те, що їй, як господині затісно вдома. Співачка хотіла, аби родина зятя з’їхала. Та нещодано стало відомо, що її донька Антоніна придбала квартиру.

Схожі статті