Полякову підозрюють в романі з танцюристом її балету: після Нікітюк і Огнєвіч красень переключився на Олю

Оля Полякова останнім часом все частіше говорить про можливе розлучення зі своїм чоловіком Вадимом. В мережі подейкують, що причиною цього може бути нове захоплення співачки – танцюрист власного шоу-балету Макс Єжов, який встиг побути партнером Лесі Нікітюк, а також поборотися за серце холостячки Злати Огнєвіч.

Суперблондинка української естради Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським. На момент знайомства і одруження чоловік був дуже заможною людиною, тому витрачав на забаганки коханої шалені гроші. Ще до слави на сцені Ольга за рахунок обранця знімала кліпи, які нічого не приносили, і при цьому не знала собі горя, адже навколо неї крутилася купа прислуги.

Казкове життя Полякової закінчилося після кризи у 2008 році, коли джерело доходів Вадима прикрилося. Саме тоді вона серйозно зайнялася кар’єрою і нарешті досягла свого, але разом з тим стала єдиною годівницею в родині. Співачка не приховує – неодноразово на емоціях вимагала розлучення.

Оля Полякова розорила свого чоловіка
Чоловік Олі Полякової

На тлі цих розмов розповсюдилися чутки про її роман з танцюристом свого шоу-балету Максом Єжовим. Хореограф також відомий як модель, пара Лесі Нікітюк на паркеті “Танців з зірками” та учасник другого сезону шоу “Холостячка” зі Златою Огнєвіч.

Леся Нікітюк і Макс Єжов
Леся Нікітюк і Макс Єжов

На сторінці молодого красеня у соціальних мережах нерідко з’являються спільні фото з артисткою. Нарешті стало відомо, які ж саме стосунки пов’язують його з Суперблондинкою.

Олю Полякову підозрюють у романі з Максом Єжовим
Олю Полякову підозрюють у романі з Максом Єжовим

Так, Єжов став гостем YouTube-шоу “Agasi show“, де ведучий поцікавився:

“Що у тебе з Поляковою? Все місто про це говорить. Кажуть, що у тебе з Поляковою роман”.

Макс уникати провокаційного запитання не став і розповів все, як є:

“Ні, у мене з Поляковою роману точно немає. І у Полякової зі мною роману немає. Я не розумію, звідкіля ці чутки. Ми спілкуємося, я працюю у неї. Якщо нас бачили в одній компанії, це цілком нормально, тому що після концерту ми збираємося колективом. Буквально вчора я спілкувався з її чоловіком, з нею, з її дітьми. Я спілкуюся з усією родиною. Я можу піти з Машею [старша дочка Олі] погуляти, можу Алісу [молодша дочка Олі] відвезти на тренування. Якщо треба десь підстрахувати, в цьому немає нічого. Якщо люди хочуть сприймати так, я ж ніколи не виправдовуюся”.

Схожі статті