Маша Полякова сфотографувалася з хлопцем і отримала порцію критики

Донька української співачки Олі Полякової Маша останнім часом робить багато речей, які викликають неоднозначну реакцію.

Кілька днів тому старша донька королеви ночі Олі Полякової Маша виклала на свою сторінку в мережі Instagram новий знімок зі своїм хлопцем.

Відомо, що другу половинку дівчини звуть Андрій. І, судячи з коментарів під знімком, зіркова маса Оля Полякова не проти стосунків її доньки з цим хлопцем. “Наймолодша і найкрасивіша парочка Twix. Будь завжди щаслива”, – написала в коментарі до фотографії зіркова мама

На знімку Маша Полякова позує у чорній облягаючій сукні з розпущеним волоссям. Хлопець дівчини одягнений у білу сорочку. Пара фотографується, обійнявшись, у дзеркалі.

У коментарях прихильники дівчини написали багато позитивних коментарів. Проте дехто порадив дівчині бути скромнішою і не копіювати стиль своєї мами. А деякі навіть поцікавилися чи запросить їх пара на своє весілля.

Зазначимо, що раніше на своїй сторінці Маша Полякова опублікувала відео, де дівчина співає у гурті, який сама зібрала. Мама дівчини, українська співачка, підтримала доньку і навіть запостила відео собі на сторінку.

Також дівчина опублікувала серію знімків і відео, де вона співає в душі. На запитання під відео, прихильники розділилися на два табори. Одні стверджували, що нічого страшного у відео немає і все досить пристойно. Проте більшість шанувальників дівчини висловилися негативно з його приводу, зауваживши, що це негарно і знімати такі фото та відео, а тим паче, викладати їх в мережу, не слід.

 

А ще раніше донька Олі Полякової шокувала усіх зізнаннями у відео в TikTok.

Як бачимо, мама і донька люблять шокувати публіку. І, слід зазначити, у них це добре виходить.

Схожі статті