Надія Мейхер зараз і 23 роки тому: екс-віагрянка показала, який вигляд мала на початку зіркової кар’єри

Надію Мейхер називають однією з головних солісток легендарного жіночого колективу "ВІА Гра". Саме вона співала у першому складі групи, а потім і в знаменитому "золотому" разом із Вірою Брежнєвою та Анною Сєдокою. Зараз Надя продовжує сольну кар'єру та займається дизайном і акторством.

Зірковий шлях Надії Мейхер розпочався у 2000 році. Тоді її помітили брати Меладзе – Валерій саме приїхав до рідного для співачки Хмельницького. Концерт артиста відбувався саме в тому театрі, де грала Надя – та зустріч стала доленосною. Вже за декілька тижнів 18-річну Надю запросили на кастинг у новий жіночий колектив “ВІА Гра”, який вона з успіхом пройшла.

Зараз складно уявити історію гурту без Мейхер, хоча вона сама навіть не планувала пов’язувати своє життя з вокальною кар’єрою. Майбутня зірка з дитинства займалася танцями і бачила себе на сцені театру в класичних постановках. Проте сьогодні, через двадцять років після знайомства з Меладзе, Надія реалізувалася і як співачка, і як акторка, і навіть як дизайнерка.

Як виглядають доньки Надії Мейхер
Надія Мейхер

Не забуває зірка й про особистий блог у соціальних мережах, який виступає для сучасних знаменитостей основним майданчиком для комунікації з прихильниками. На Інстаграм Мейхер підписані понад 360 тисяч користувачів мережі – їх артистка щодня радує новими фото та відео.

Нещодавно Надія вирішила показати архівне фото, зроблене в 1998 році. На ньому 16-річна Мейхер позує з великим пучком на голові та у короткій міні-спідниці поряд зі своїми однокурсницями. Знімок був зроблений на курсах англійської мови, які майбутня зірка відвідувала у шкільний період.

Як виглядала Надія Мейхер 23 роки тому
Як виглядала Надія Мейхер 23 роки тому

Англійську артистка вчила сумлінно, адже часто їздила закордон за гастролі разом зі своїм танцювальним колективом. У мережі прихильники екс-віагрянки відзначили, що навіть у 16 років було помітно, що Надя – надзвичайно яскрава й харизматична дівчина, яку чекає успішне творче майбутнє.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.