Тревел-блогер Антон Птушкін продав свій автомобіль за 100 тисяч доларів і пожертвував гроші онкохворим дітям

В біографії Антона Птушкіна з'явилося місце для неймовірно щедрого пожертвування у фонд "Таблеточки", який займається допомогою онкохворим дітям і їхнім сім'ям. Заради благодійного внеску тревел-блогер розпрощався зі своєю улюбленою машиною, на якій проїхав мало не всю Європу.

Антон Птушкін став справжнім улюбленцем публіки за його ерудованість, гостроту розуму, доброту, вміння тримати себе в руках і, як показав благодійний аукціон, щедрість.

Біографія Антона Птушкіна

Народився майбутній мандрівник у 22 травня 1984 року в Луганську, звідти й бере початок біографія Антона Птушкіна. З дитинства цікавився музикою, але вищу освіту здобув за спеціальністю соціологія. Університет хлопець закінчив з відзнакою, хоча жодного дня не пропрацював за фахом, віддавши перевагу індустрії розваг і музики. Якийсь час герой статті займав посаду арт-директора концерт-холу “Колізей”, де регулярно проводилися весілля, корпоративи і презентації.

Наступним покликанням Антона стало діджейство і організаторство розважальних програм для молоді рідного міста Луганська. У 28 років Птушкін переїхав до Києва, де почав кар’єру на радіо. На телебачення він потрапив у 2015 році, побачивши конкурс на місце ведучого в програмі “Орел і решка”. Концепція шоу виявилася для нього близькою, адже на той момент за його плечима було вже 20 країн.

Антон Птушкін продав свій Смарт та передав гроші на благодійність
Антон Птушкін продав свій Смарт та передав гроші на благодійність

В середині 2018-го, об’їхавши 60 країн за півтора роки, Антон прийняв рішення залишити проєкт, але подорожувати він продовжує і тепер сам знімає великі випуски з мандрівок, які публікує на власному YouTube-каналі.

Благодійність Антона Птушкіна

Днями стало відомо, що Антон продав свій улюблений Smart “Мікроб”, як він його називає, за 100 тисяч доларів і передав гроші фонду “Таблеточки”. Про це розповів підприємець Сергій Неклева:

“Це маленька історія про великий вчинок, сам він точно ніколи не розповість… Якось пару місяців тому Антон Птушкін попрощався зі своїм попереднім смартом, тому що купив собі точно такий самий… І коли я захоплено розповідав йому про наш проєкт, він просто сказав: є ідея… Вчора помитий, наполірований, з пробігом по Європі Smart від Птушкіна “пішов” фінальним ударом молока Потапа за 100000 доларів… Автомобіль з історією знайшов свого фаната… Мені здається, це крутий вчинок, та й точно величезна допомога дітям. Все ж є в нашому шоу-бізнесі люди з цінностями”.

это маленькая история о большом поступке, сам он точно никогда не расскажет.. вчера состоялся благотворительный ужин…

Опубликовано Serhiy Nekleva Среда, 1 декабря 2021 г.

Шанувальники залишилися в захваті від великого серця тревел-блогера і висловили у коментарях йому свою повагу, тож тепер у біографії Антона Птушкіна з’явилася особлива глава.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.