Дан Балан зізнався, яка жінка перевершила його колишню дружину і Таню Ліберман: серце мачо належить іншій

Молдавський ловелас Дан Балан ніколи не приховував свого активного інтересу до протилежної статі. Співак надає перевагу коротким історіям, не затримується у стосунках надовго і його супутниці зазвичай нічого подібного від нього і не чекають. Але своє серце чоловік таки віддав одній дівчині.

Несерйозним ставленням Дана Балана до стосунків зараз нікого не здивуєш. Але у його житті було кохання і віра у майбутнє з єдиною. Зірка не тільки намагався створити міцний союз з його колишньою дружиною Еллою… Молдавський мачо щиро страждав через любов.

Дан Балан зізнався, яка жінка перевершила його екс-дружину і Таню Ліберман

Так, у розмові з журналістами Дан Балан розповів про перше, незабутнє кохання, яке принесло йому страждання. Коли зірка був випускником він поїхав разом з класом до Румунії, щоб добряче відпочити. Саме там у нього з’явилися почуття до його однокласниці, яка відповідала йому взаємністю. Молода пара швидко перейшла від слів до діла.

В родині Дана Балана сталася велика радість
Дан Балан зізнався, яка жінка перевершила його колишню дружину і Таню Ліберман

ЦЗакоханий Дан та його обраниця багато часу проводили разом, офіційно зустрічалися і мріяли про спільне майбутнє. Однак, казці не судилося збутися. Молода людина дізналася, що його родина переїжджає до Ізраїлю через роботу батька. Адже Михай Балан працював дипломатом.

Юні закохані попрощалися і їхній історії був покладений кінець. На щастя, ці спогади залишилися світлими і не затьмарені сумом, який охопив серце молодого Балана після розриву. Через 10 років виконавець спробує повірити у кохання ще раз і побереться з румунською моделлю. Їхній фінал усім добре знайомий — дівчина дуже ревнувала і тому втратила благовірного.

Дан Балан зізнався, яка жінка перевершила його колишню дружину і Таню Ліберман

У стосунки Кароль та молдавського мачо повірили далеко не усі. І на це були обґрунтовані причини. І так сталося, що флірт не перейшов хоча б в інтрижку. В обох артистів є історії за їхніми спинами, які робили їхній тандем просто неможливим…

 

Схожі статті