Без узгодження 1+1 нікуди: Лідія Таран викрила, як контролюють ведучих, які навіть не можуть змінити зачіску

Популярна українська ведуча Лідія Таран працює у сфері телебачення майже 20 років. Ранній підйом та строга дієта для неї стали частиною життя. Та виявляється, що це не усі складнощі, через які проходять зірки. Як керівництво каналу "1+1" контролює своїх співробітників?

Ви колись замислювалися, чому ведучі програми новин “ТСН” Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька та Лідія Таран ніколи не змінюють своїх зачісок? Лише Алла Мазур стала виключенням, адже боролася з раком молочної залози і була вимушена поголити голову після терапії. Виявляється, відповідь на це питання лежить на поверхні.

Лідія Таран вразила правдою про контроль над ведучими на каналі “1+1”

Лідія Таран викрила, як контролюють ведучих на 1+1. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Нещодавно на особистій сторінці Лідії Таран в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових відеороликів, у яких вона постала на кріслі салону краси. Над волоссям зірки вже кружляла парихмахерська. Знаменитість запропонувала підписникам вгадати, як вона збирається змінитися: відрізати чубчик або ж зробити боб-каре.

Але змінами Лідія Таран не порадувала, а опитування було лише жартом. Одна з користувач ок не витримала і поцікавилася, чому телеведуча не зробить собі каре, адже воно їй дуже личить. Відповідь була хоча неочікуваною, але вельми логічною. Виявляється, головний стиліст телеканалу “1+1” уважно стежить за будь-якими змінами і без його ухвалення ніхто не має права відрізати собі волосся.

Лідія Таран викрила, як контролюють ведучих на 1+1. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Але варто віддати належне, головний стиліст — професіонали свого діла з великої літери, адже кращих образів, ніж у телеведучих “ТСН” більше немає на телебаченні. Усі тележурналістки програми новин  — красуні, як на підбір, а макіяж та костюми лише доповнюють їхню вроду.

Схожі статті