Ані Лорак взяла на руки малюка і ошелешила новиною нову пасію колишнього чоловіка-турка: “Рік і місяць”

Популярна українська співачка Ані Лорак переживає невдачі в особистому житті, адже зараз її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу готується до весілля з новою пасією. Втім, артистка знайшла чим відповісти і взяла на руки малюка, якому вже виповнився рік і місяць.

Зі своїм колишнім чоловіком Ані Лорак прожила разом більше 10 років. Турецький бізнесмен і поп-діва виховували доньку Софію і демонстрували справжню сімейну ідилію, яку в один момент зруйнували походеньки Мурата. У 2018-му папараці застали Налчаджиоглу в обіймах моделі Яни Бєляєвої. Як виявилося пізніше, пара не просто зустрічалася десь на стороні – вони жили разом, поки Лорак їздила з гастролями і заробляла гроші для родини.

Коли артистка дізналася про зраду коханого, спробувала його пробачити, адже хотіла, щоб їхня маленька донька була оточена увагою не лише мами, але й тата. Однак Мурат цей подарунок долі не розгледів і ситуація повторилася, вже з іншою коханкою. Вже тоді Кароліна переступити через себе не змогла і подала на розлучення. Шлюб пари було розірвано на початку 2019 року.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Колишній чоловік Ані Лорак недовго сумував після розриву зі знаменитістю. Нещодавно Налчаджиоглу освідчився новій пасії, молодій візажистці Лілії, яка прийняла пропозицію стати його дружиною.

А от співачка свого особистого життя не афішує. Натомість вона вирішила відволікти увагу публіки від любовних проблем і опублікувала тепле сімейне фото з Сонею і Тошею на тлі ошатної ялинки. Тоша – песик Кароліни породи мальтіпу, якого вона обожнює і ставиться до нього як до другої дитини:

“А у нас вдома вже святковий настрій на всю. Нашому Тоші сьогодні виповнився рік і місяць, тому вирішили прикрасити будинок раніше”, – написала Ані Лорак в Інстаграмі.

Коментатори привітали Тошу з іменинами, а також не забули і про компліменти для артистки та її доньки. А все, що відомо про її майбутню мачуху, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті