Битва бікіні: як виглядають в купальниках Лідія Таран, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька та інші ведучі 1+1

Попри те, що на дворі зима, українські зірки продовжують відпочивати на спекотних морських курортах, звідки публікують безліч фото з пляжу. Подивіться, як виглядають в купальниках ведучі 1+1, які в кадрі зазвичай стримані і не хизуються жіночними формами.

Ведучі “плюсів”, виявляються, справжні русалки. Підготовку до Нового року телезірки відклали на потім і вирішили подовжити собі літо в теплих краях.

Лідія Таран

Лідія активно веде сторінку у соцмережах, де регулярно викладає для підписників нові світлини не лише з роботи. Цього разу в Інстаграмі Таран з’явилися вражаючі кадри з басейну, з якого відкривається неймовірний пейзаж на море і гори. Позує телеведуча в роздільному купальнику з блакитним верхом і синім низом.

Неозброєним оком видно, що в Лідії ідеальна талія, хоча під кадрами вона сама написала – “знаю, що товста”.

Марічка Падалко

Марічка – мама трьох дітей, однак, дивлячись на її фігуру, в це важко повірити. Водночас з цим Падалко не приховує – тримати стабільну вагу їй важко, оскільки вона схильна до повноти. Це зобов’язує знаменитість докладати немало зусиль для того, щоб бути в формі. Вже не перший рік героїня нашої добірки займається плаванням, бігом та силовими навантаженнями. Схоже, все це в комплексі дає неймовірний результат.

Днями на сторінці Марічки Падалко в Інстаграмі з’явилося фото з узбережжя Червоного моря у синьому бікіні. Фанати залишилися в захваті від вроди улюбленої ведучої.

Соломія Вітвіцька

Соломія – представниця пишної жіночої краси. Тим не менш, вона цим пишається і час від часу радує підписників пляжними фото, які вже можна збирати у цілий фотоальбом.

Соломія Вітвіцька в купальнику
Соломія Вітвіцька в купальнику

Катя Осадча

Ще й півроку не пройшло, як Катя Осадча народила третю дитину, проте вона вже демонструє неймовірну стрункість і підтягнутий живіт. Юрію Горбунову пощастило кожного дня бачити поряд з собою таку неземну красуню.

Схожі статті