До ніг Тіни Кароль припали одразу троє: хто ті чоловіки, як затьмарили Дана Балана і кличуть поп-діву заміж

Популярна українська співачка Тіна Кароль тримає неабияку інтригу в особистому житті, але відомо, що після розставання з Даном Баланом сумувати їй не доводиться. Поп-діва нарешті почула довгоочікувану пропозицію, що в цілому й не дивно, адже до її ніг припали одразу троє красенів.

Головним коханням свого життя Тіна Кароль називає покійного чоловіка Євгена Огіра, з яким прожила 5 щасливих років у шлюбі. Великим ударом для артистки була важке онкологічне захворювання коханого. Пара витрачала купу грошей і зусиль на боротьбу, однак недуга виявилася сильнішою, тож у 2013-му Тіна стала вдовою і матір’ю-одиначкою, від Євгена у неї залишився син Веніамін.

Образ безутішної плакальниці поп-діва несла доволі довгий час після втрати чоловіка, а перші зміни в її погляді та усмішці фанати помітили на “Голосі країни”, коли сусіднє тренерське крісло зайняв молдавський мачо Дан Балан. Тіна неприховано фліртувала з ним і отримувала знаки уваги з його боку, через що зіркам приписали роман. Коментувати стосунки вони не поспішали, хоча своєю поведінкою всіляко натякали на те, що між ними вирує романтика.

Тіна Кароль після розлуки з Даном Баланом присвятила йому альбом
Тіна Кароль після розлуки з Даном Баланом не сумує

Офіційного підтвердження чи спростування роману Кароль і Балана шанувальники так і не отримали. Проте нещодавно артистка випустила ліричний міні-альбом “Двойной рай”, який присвятила “людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні”. В мережі це сприйняли як натяк на те, що стосунки Тіни з Даном дійсно були, однак в них вже поставлена крапка.

Попри все це, самотньою співачку не назвеш. Так, в Інстаграмі Кароль з’явилася серія кадрів з фотосесії на честь нової колекції її взуття, на одному з яких до ніг Тіни припали одразу троє красенів.

Тіну Кароль оточили увагою одразу троє красенів
Тіну Кароль оточили увагою одразу троє красенів

І хоча це не живі чоловіки, а ляльки Кени, у коментарях зірка вже отримала пропозицію вийти заміж:

“Тіно Григорівно, не хочете заключити зі мною шлюб по інтернету?”.

Тіну Кароль покликали заміж
Тіну Кароль покликали заміж

Більше цікавого про особисте життя Тіни Кароль дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.