Андрій Данилко розцвів поруч з граціозною білявкою: почуття до Інни Білоконь далеко в минулому?

Деталі особистого життя Андрій Данилка недоступні ні для його оточення, ні для широких мас. Співак повністю виключив можливість такої ситуації, коли назовні виходять речі, що не варто знати громадськості. Тим не менш, у мережу час від часу потрапляють кадру, з яких можна зробити певні висновки.

Нові кадри у мікроблозі Вєрки Сердючки з’являються доволі рідко. На відміну від своїх колег зірка взагалі не цікавиться соціальними мережами і повністю довіряє керування його сторінками піар-відділу. А спеціалісти з просування блогів в Instagram точно знають, як привернути увагу до публічної особистості.

Так, найцікавішою темою для фанатів Андрія Данилка є його особисте життя, яке приховане з сімома замками і жодна деталь з якого за 20 років не вийшла назовні. Артист з уважністю ставиться до цих нюансів і не дозволяє їм зміщуватися з його творчістю.

Андрій Данилко розцвів поруч з граціозною білявкою

Нещодавно на особистій сторінці Андрій Данилко в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, яке було зняти на зйомках “Дизель шоу”. Гостею програми також стала Лайма Вайкуле, яка і засвітилася у кадрі поруч з артистом.

Вони мило привітали одне одному, а також обійнялися. Варто відмітити, що не тільки артистка квітне та пахне, але і сам Андрій значно розквіт. Шанувальники не змогли стриматися і засипали чоловіка компліментами.

Нагадуємо, що співака та його партнерку по сцені Інну Білоконь, яка грає маму Вєрка Сердючка роками підозрюють у романі. Однак, знаменитості не підтверджують цих чуток, а лише інтригують публіку поцілунками та неоднозначними витівками. На даний момент акторка заміжня і виростила двох дітей. Зараз її чоловік знаходиться в Полтаві, а сама Інна гастролює разом зі своїм старим другом Андрієм по Україні.

Схожі статті