Мама Каменських пояснила, чому співачка різко погладшала та чи у вагітності справа: “Настя вже хоче діток”

Відома українська співачка Настя Каменських доволі активно веде власний блог у соцмережах, де її регулярно підозрюють у вагітності через зміни у фігурі. Нарешті мама NK пояснила, чому зіркова донька різко погладшала та чи пов'язано це з цікавим положенням.

Зараз Настя Каменських є безумовним еталоном жіночої краси, але так було не завжди. На піку популярності дуету “Потап і Настя” співачка була вдвічі ширшою і мала круглі щоки, а провиною цьому стало нерегулярне харчування в комплексі з напруженим робочим графіком:

“Весь час на цих гастролях, ненормований графік, поїсти – схопила десь фастфуд, накопичилося. Недосипи, нервові моменти були, і трошечки був у неї з цим перебір. Вона переживала дуже, вона хвилювалася. І я теж переживала. В один прекрасний момент вона сказала: “Все, досить”. Дуже сильно спорт їй допоміг”, – розповіла Лідія Петрівна в ефірі програми “Викриття. Післямова“.

Так дружина Потапа взяла себе в руки, зайнялася спортом та збалансувала харчування. Відтепер тренування і здорова їжа є невід’ємною частиною життя знаменитості, до чого вона також привчає і чоловіка. Подружжя разом влаштовує ранкові пробіжки.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Враховуючи, що зайві сантиметри на талії Насті часто приймають за вагітність, ведуча запитала у її мами, чи готова вона стати бабусею, адже публіка вже давно готова порадіти за зіркову пару:

“Звичайно готова. Як всесвіт пошле нам… Настя сама вже хоче діток, і вони будуть у нас”.

Мама Насті Каменських прокоментувала її вагітність
Мама Насті Каменських прокоментувала її вагітність

Нещодавно на майбутнє поповнення в родині натякнув і Потап, який в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” зізнався, що мріє про п’ятьох дітей. Один син від шлюбу з колишньою дружиною Іриною Горовою в нього вже є, залишилося четверо, і їхньою мамою має стати NK.

Що з цього приводу думає сама Настя та які факти підтверджують вагітність Каменських, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті