Як виглядає свекор Камалії? Вусатий пакистанський чолов’яга, який не хотів в родині невістку-іноземку

Чоловік популярної української співачки Камалії Мохаммад Захур намагайтеся сховати усів членів своєї родини від публіки і гарантувати їм приватність. Але так чи інакше інформація просочується і контролювати ситуацію вже немає можливості. Як виглядає свекор Камалії?

Історія успіху Мохаммада Захура починається з рішення його батька забрати дитину з Пакистану і дати йому освіту та забезпечити життя у більш стабільній країні. Свого часу молодий бізнесмен показав, що він здатний підняти бізнес з нуля і влитися у будь-яку культуру. Та коли він розповідає про свої досягнення ніколи не забуває про батька, який повністю змінив долю своєї дитини.

Як виглядає свекор Камалії

Олігарх завжди ховає свою сім’ю, а особливо старших від уваги фанатів Камалії. Але мама співачки в архівному інтерв’ю все ж засвітила фото, яке журналісти називали світлиною батька Захура.

Як виглядає свекор Камалії. Фото у квартирі Інни Петрівни

Мохаммад розповідав, що його батько був державним службовцем. Його імені він не називав. У 2012 році у мережі з’явилася світлина чоловіка на обкладинці пакистанського журналу, якого медіа називали татом Захура.

Вгорі над фото підпис: Шейх Рашид Ахмед. Дійсно у Пакистані є такий високопосадовець, але татом Захуру він ніяк не може бути хоча б тому, що цей чоловік 1950 року народження. А Захур з’явився на пять років пізніше.

Варто відмітити, що батько мільярдера не хотів бачити іноземку невісткою. Щоб його сім’я відповідала його очікуванням він знайшов сину наречену на батьківщині. Мохаммад не суперечив татові з мамою і одружився. У цьому шлюбі навіть народилося двоє дітей. Але союз тривав недовго. Багатій розлучився, залишивши колишню з дітьми у Великобританії і згодом пов’язав своє життя з українкою. Весілля він тримав в таємниці від батьків, поки не довелося зізнатися.

Схожі статті