Катя Осадча ховає доньку, яка названа на її честь і народилася в особливий день: “Виповнилося 2 рочки”

Відома українська телеведуча Катя Осадча схвилювала мережу одкровенням. Виявляється, у зірки є хрещена донька, яка була названа на її честь. Історію появи дівчинки вона повідала зі свого мікроблогу, у якому зізналася про наявність у неї похресниці.

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча, яка є матір’ю трьох хлопчиків, нещодавно заявила, що в неї є і донечка. Відповідна публікація з’явилася на особистій сторінці зірка в соціальній мережі Instagram.

Катя Осадча показала батька
У Катерини Осадчої є маленька донечка

Зірка давно розповідала, що вона мріє народити дівчинку, а коли чекала на молодшого сина Данила, розраховувала, що стане матір’ю донечка. Втім, доля розпорядилася інакше. Не дивлячись на це зіркові батьки були дуже шасливі зустріти спадкоємця, який ощасливив їх не менше.

У Катерини Осадчої є маленька донечка

Днями у мікроблозі телеведучої соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона привітала усіх Катрусь з іменинами. На додачу вона розповіла, що в неї є хрещена донечка, яку назвали на її честь.

У Катерини Осадчої є маленька донечка. Скріншот тексту публікації телеведучої

Зараз дівчинці виповнилося два рочки. А з’явилася на світ маленька Катерина у Вечір прем’єр — особливий день для Осадчої.

Варто відмітити, що жодної фотографії дівчинки не має у мережі. Принаймні поки що Осадча захищає дитину від публічності.

Нагадуємо, що телеведуча стала мамою втретє на початку осені 2021-го. Цього року зірці не вдалося приховати цікаве положення, так як вона багато працювала і неодноразово засвітила кругленький животик на телекамери. Досвідчену аудиторію також було нелегко провести. Якщо минулого разу про Івана ніхто навіть не здогадувався, то ця вагітність була викрита завдяки характерним сукням, які усіма правдами та неправдами ховали реальні розміри живота.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.