Дзідзьо розповів правду про любовний трикутник зі Славією та Олею Цибульською: “Слава це прекрасно знала”

Найгучнішим розлученням в українському шоу-бізнесі у 2021-му став розрив Дзідзьо та його колишньої дружини Ярослави. Перед тим, як пара заявила про своє рішення, жінка дала ряд скандальних інтерв'ю, в яких зізналася, наскільки шлюб з артистом був важким та неоднозначним. Але питання глядачів до пари все не закінчуються.

На початку 2021-го вже колишня дружина Дзідзьо Ярослава вирішила показати своє обличчя усій Україні і дала ряд скандальних інтерв’ю, у яких розкрила деталі про подружнє життя з співаком. Після цього на артиста вилилася хороша порція критики, адже аудиторія не очікувала, що позитивний та добрий Михайло інколи може бути замкнутим, егоїстичним та впертим. Сам Дзідзьо також дуже болісно сприйняв слова дружини, яка незабаром стане його колишньою.

Вже в серпні місяці пара офіційно розлучилася. Ярослава отримала квартиру біля озера в елітному районі, і залишилася задоволеною розподілу майна. Дзідзьо також заспокоївся і може розмитнювати щодо пережитого на холодну голову.

Дзідзьо розповів правду про любовний трикутник зі Славією та Ольгою Цибульською

Дзідзьо відповів, чи зраджував Славії з Олею Цибульською
Дзідзьо розповів про любовний трикутник з Ольгою Цибульською та Славією

За словами співака, в нього ніколи нічого не було з партнеркою. І він був вражений словами дружини, чия довіру похитнулася через розмови про інтрижку артиста навкруги. Зараз він з розумінням ставиться до проблеми, з якою вони зіштовхнулися.

“Тому що я розумів, що їй десь наболіло. І, може, вона ще не до кінця усвідомила, що це. Я також не зрозумів, як так – любили, а потім уже розпинають. Як я такий можу бути аб’юзер, засранець, зрадник. Я навіть не розумів, що робити. І нічого не робив, у мене з Олею Цибульською ніколи нічого не було. А я що, маю виправдовуватися в тому, що нічого не було? І Слава це добре знала”

Тож цілком можливо, що Дзідзьо та Ярослава стало черговою парою, яку розбила не розлучниця, а публічність.

Схожі статті