Як виглядають усі жінки Сергія Притули: з ким із колег по шоу-бізнесу шоумен крутив романи за спиною дружин

Сергій Притула - видатний ведучий. Гарне почуття гумору, маскулінна врода одразу зробили його улюбленцем публіки. Здається, що за таким чоловіком має бігати цілий табун фанаток. Як насправді склалося особисте життя шоумена після здобуття популярності - читайте далі.

Сергій Притула та Юлія Андрійчук

Сергій Притула та перша дружина
Сергій Притула та перша дружина

Зі своєю першою дружиною Юлією Андрійчук Сергій Притула познайомився у 2007 році, коли тільки розпочинав зіркову кар’єру на телебаченні. Жінка всіляко підтримувала всі ініціативи коханого, а через рік після весілля народила йому сина Дмитра. Притула надзвичайно пишається хлопцем і виховує його як справжнього чоловіка.

З Юлією шоумен розійшовся через різні погляди на певні речі – остаточних причин екс-подружжя не називало. Після розлучення в інтернеті з’являлися чутки, мовляв Сергій багато пив і міг підняти руку на дружину, однак обоє лише сміялися з таких домислів. Зараз Юлія підтримує теплі стосунки з колишнім, адже вони продовжують разом виховувати сина.

Сергій Притула та Катерина Сопельник

Сергій Притула та Катерина Сопельник
Сергій Притула та Катерина Сопельник

Вдруге телеведучий зважився одружитися, коли зустрів красуню з Донецька Катерину Сопельник. Пара офіційно оформила свої стосунки в 2015 році, а через два роки жінка подарувала коханому доньку Соломія. А в травні 2021-го Притула став батьком втретє – у подружжя народилася донька Стефанія.

Сергій Притула та Тетяна Песик

Тетяна Песик
Тетяна Песик

У мережі останнім часом почали з’являтися чутки про стосунки Сергія Притули та зірки Жіночого Кварталу Тетяни Песик. Причиною їм став випуск шоу “Хто зверху”, в якому актриса брала участь. В одному з конкурсів вона зізналася, що зустрічалася з Притулою. Але потім виявилося, що це був розіграш.

Сергій Притула та Оля Фреймут

Сергій Притула та Оля Фреймут
Сергій Притула та Оля Фреймут

Ще одна українська зірка, з якою “сватали” Сергія Притулу – його колега Ольга Фреймут. Ведучі разом вели “Підйом” та “Хто зверху” на Новому каналі. Пара дійсно за час співпраці стала близькими друзями, потоваришували й їхні діти. Проте між Олею та Сергієм ніколи не було ніяких романів, в усякому разі за їхніми словами.

Схожі статті