Як виглядає донька Ольги Фреймут, яка народилася від англійця, а живе в США: в у топ-моделей є конкурентка

На початку нульових майбутня теледіва Ольга Фреймут народила свого первістка Злату, яка народилася у результаті кохання української журналістки та громадянина Великобританії Ніла Мітчелла. Зараз дівчинка перетворилася на дорослу леді, яка самостійно проживає у США.

У 2005-му році майбутня зірка Ольга Фреймут рушила до Великобританії до свого коханого Ніла Мітчелла, який чекав на неї. Пара вирішила одружитися, тим паче журналістка завагітніла. Вони орендували квартиру і почали жити разом. Втім, майбутнє подружжя не витримало випробування спільним життям. Оля помітила речі, які їй категорично не підходили і вона вирішила попрощатися з обранцем. З валізами та животом ведуча повернулася до України.

Як виглядає донька Ольги Фреймут

Згодом для новонародженої Злати Мітчел знайшовся вітчим, тож дівчинка виховувалася у повній сім’ї, була викохана та отримала найкращу освіту. 15-річна донька Ольги Фреймут закінчила одну з найкращих київських шкіл і мріяла вступити до США. І це їй вдалося. Наприкінці серпня дівчинка-підліток із валізами вирушила на Захід, заселятися до гуртожитку в один із коледжів Голлівуду. Зіркова матуся часто навідує дочку і ділиться спільними фотографіями.

За короткий відрізок часу дівчина змінилася просто до невпізнаваності, і тепер нагадує скоріше модель Вікторіаз Сікрет, ніж звичайну студентку з України.

Втім, деяким користувачам мережі не прийшлися до смаку зміни у зовнішності Мітчел, адже мода справа мінлива і циклічна, а встигає за нею далеко не кожен.

Кадр Ольги Фреймут з донькою, який напередодні з’явився на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм зібрав безліч компліментів, але й не обійшовся без критики, що досить жорстоко, зважаючи на немедійність Злати і її неготовність бути публічною персоною.

Схожі статті