Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь покинула чоловіка і відгуляла весілля з Данилко: наречена затьмарила усіх

Про роман Андрія Данилка та Інни Білоконь пліткують не тільки в шоу-бізнесі, але і по всій Україні. Вірні друзі, нерозлучні партнери по сцені та ідеальний тандем може похизуватися такою хімією, що не сумнівів стосовно їхніх стосунків взагалі не залишається.

Одні з найвідоміших українських артистів, які прославилися далеко за межами батьківщини Андрій Данилкола та Інна Білоконь завжди разом, щоб не сталося. І хоча у виконавця ролі Вєрки Сердючки ставалося багато неприємностей, яки могли покласти край їхній співпраці, Інна завжди залишалася поруч зі своїм другом, навіть у найгірші для нього і його творчості часи.

Інна Білоконь показала дорослу доньку
Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь покинула чоловіка і відгуляла весілля з Данилко

Плітки про роман між партнерами ходять достатньо давно, але насправді акторка заміжня і виховала двох прекрасних діток. Разом з чоловіком вони проживають у Полтаві, тож заради Андрія і його роботи їй доводиться залишати сім’ю на певний відрізок часу.

Інна Білоконь покинула чоловіка і відгуляла весілля з Данилко

Так, нещодавно був один з таких випадків. Вєрку Сердючку та її маму запросили на весілля до української телеведучої Іванни Онуфрійчук та її чоловіка, казахстанського мільйонера Алмаза. Торжество було організовано на широку ногу, і окрім веселої провідниці виступали безліч відомих виконавців, включаючи Дана Балана.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля. Кадри з весілля Іванни Онофрійчук

Зважаючи на те, що кожен виступ триває 40 хвилин, то весілля святкували до самого ранку. Цікаво, що Інна Білоконь завжди присутня на виступах свого друга, що б не сталося. І хоча її роль другорядна, вона на че приросла до цього образу і схеми, як приросла і до свого друга, який, можливо, є чимось більшим для неї, як і підозрюють фанати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.