(Відео) Всі знаки на вінчанні Тіни Кароль і Євгена Огіра, що пророчили його швидку кончину: не помітив ніхто

Зіркова Тіна Кароль виходила заміж лише раз і тільки за палко коханого Євгена Огіра. Союз цей був створений і надійно скріплений на небесах. Втім, у 2013 році життя чоловіка драматично обірвалося. Невже це було зрозуміло ще у церкві під час вінчання?

Тіна Кароль. Ніхто і навіть вона сама не могла уявити, що шукаючи продюсера, знайде коханого чоловіка. Співачка навіть не очікувала, що Євген Огір, який здався одразу інтровертною і дуже-дуже серйозною персоною, виявиться таким простим і закоханим після знайомства. Саме він був ініціатором стосунків та увіз свою кохану на таємне весілля. Вперше свій союз уклала пара на екзотичних островах.

У 2008 році подружжя постало перед лицем Всевишнього аби назавжди скріпити свої долі і на землі, і на небі. Втім, під час таїнства стався конфуз, який багато хто з прихильників досі вважає недобрим знаком для майбутньої родини.

 Всі знаки на вінчанні Тіни Кароль і Євгена Огіра

Річ у тім, що у Тіни Кароль від свічки, яку вона не втримала, загорілася фата. Потушили швидко, але обпаленої тканини ніде було заховати. Свічка за повір’ям символізує вогонь життя. Негарною прикметою є те, що вона падає або гасне.

Через спалену фату поп-діва розсміялася, що категорично не можна під час обряду. У деяких храмах навіть близькі не мають права поруч з молодятами стояти, аби не спровокувати їх на розмову чи смішки. Часом не пускають навіть фотографів на церемонію.

Також не слід під час таїнства вінчання відкривати обличчя й голову жінці. Вважається, що перед ликом Божим жінці, яка вже заміжня не можна з’являтися з розпущеним волоссям та без хустки.

Багато хто намагався розгледіти містику в уході Євгена. Як би це не заперечували, загадкою лишається одне: чому саме на 40-й день по смерті, коли вважається, що душа остаточно полишає землю, пішов у небуття тато продюсера?

Схожі статті