Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку: інвестиції жінки в зірку окупилися

Усі фанатки Дана Балана були б у захваті провести Новий рік у його компанії. Але звісно ці мрії відносяться до розряду майже нездійснених. Втім, для когось вони — реальність. З ким артист проведе новорічні свята і кому пощастить найбільше. Усі деталі в статті

Творчий шлях популярного молдавського виконавця Дана Балана починався з шоу-бізнесу на його батьківщині. Але після розпаду музичного гурту, членом якого він був, артист вирішив підійти до питання творчої кар’єри глобально, і переїхав до Сполучених Штатів Америки. Саме звідти розпочався його реальний шлях до успіху.

Дан Балан відгуляв гучне весілля
Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку

Але не варто недооцінювати роль його родини у цьому питанні. Дан Балан народився в доволі заможні сім’ї дипломата Михай Балана та співачки і телеведучої Людмили Балан, яка свого часу допомогла сину реалізуватися, як музиканту.

Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку

Зараз молдавський мачо проживає у Нью-Йорку у власній квартирі. Звісно, гастролює він зазвичай на пострадянському просторі.

Дан Балан з мамою Людмилою
Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку

Нещодавно його мама Людмила опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, з якого стало зрозуміло, що жінка знаходиться у Нью-Йорку. Тобто у сина.

Звісно, 31 грудня він скоріш за все буде на корпоративі, але сімейне свято також не пропустить і зустріне Новий рік з великою вирогідністю разом з мамою, яка до нього приїхала. Вже зараз шоумен активно розважає молдаван, які на даний момент проживають в Америці і публікує у своєму мікроблозі, як виглядають ці заходи. Як завжди, свого сина дана вона не показує, адже чоловік надає перевагу повній приватності і не видає жодних деталей з особистого життя.

Схожі статті