Вагітна Наталія Могилевська показала круглий живіт: майбутня мама від щастя не може припинити посміхатися

46-річна Наталія Могилевська мріє страти матір'ю. Своє бажання вона не приховує і навіть відкрито обговорювала можливість усиновлення малятка з дитбудинку. Втім, покищо це питання знаходиться на етапі роздумів. Чи можливо що зірка його вже вирішила?

Відома українська артистка Наталія Могилевська усе своє життя присвятила кар’єрі. У якийсь момент особисте життя відійшло на другий план і коли співачка захотіла стати матір’ю, рішення цього питання вже не було настільки легким, і як здавалося б, логічним.

Колишній коханий Наталії Олександр Ягольник взагалі заявив, що вона лікується, щоб мати можливість народити власну дитину. Однак, зірка заперечила це ствердження і подала на чоловіка до суду.

Вагітна Наталія Могилевська показала круглий живіт

Нещодавно зірка зникла з власного мікроблогу. Наталя є активною користувачкою соціальних мереж і доволі дивно, що вона припинила робити публікації у минулому режимі, і з’являється перед глядачами рідко. Днями вона опублікувала відео, на якому займається з дитиною музикою. Неможливо не помітити, що поки зірка сидить за фортепіано в неї помітний круглий животик, який прикритий вільною шовковою сукнею.

Вагітна Наталія Могилевська показала круглий живіт. Кадр з опублікованого відео

Користувачі мережі, звісно, помітили цю деталь, і не могли не прокоментувати свої враження від побаченого.

Вагітна Наталія Могилевська показала круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Так чи інакше, знаменитість говорила про те, що вважаю за необхідно знайти чоловіка перед тим, як заводити дитину. Якщо Наталя Могилевська дійсно чекає на поповнення, то є ймовірність і того, що в неї з’явився новий коханий. Звісно, при таких бурхливих подіях в особистому житті, не до стрічки в Instagram.

Схожі статті