Де живе Ніна Матвієнко: триповерховий будинок під Києвом, за який ухопилися донька Тоня з Арсеном Мірзояном

Ніна Матвієнко завжди вирізнялася особливим ставленням до сімейних цінностей. Вона народила і виховала трьох дітей, а тепер всі сили віддає для того, щоб поставити на ноги свою маленьку онучку, яка разом з мамою і татом живе у домі бабусі. І це дуже не подобається їй.

Про конфлікт Тоні і Ніни Матвієнко несподівано дізналася вся країна у відвертому інтерв’ю співачки. Вона, не приховуючи правди, розповіла, що будинок для двох господинь став затісний.

Проживає також на “території” Ніни Матвієнко і її знаменитий зять – Арсен Мірзоян. Та повернувся з дачі чоловік легендарної співачки.

Як виглядає будинок, в якому проживає сімейство Матвієнко?

Ніна Митрофанівна за своє життя заробила на хату під Києвом. Апартаменти палацом назвати не можна, але вони мають 4 кімнати. Також є власна присадибна ділянка.

Цікаво, що ремонт оселі свого часу допомагав робити Матвієнкам сам Кузьма Скрябін.

Де живе Ніна Матвієнко

Ще у 2013 році артистка розповідала, що коли Тоня пішла від свого першого обранця, вона отримала від матері найбільшу кімнату – гостьову. Там жила до шлюбу з Арсеном разом зі своєю старшою донькою Уляною.

Переїзд співпав зі стартом кар’єри Матвієнко-молодшої. Її мама з усмішкою розповідала, що сценічні костюми дитини не вміщаються вже у шафу. Раніше ремонтом займався активно батько сімейства Петро Гончар.

Інтер’єр відрізняється простотою, але затишку йому не бракувало ніколи. Відчувається душа української родини, яка всіх вершин досягла своїми силами.

Де живе Ніна Матвієнко

Над приємним стилем будинку жінки попри всі непорозуміння з приводу господарства попрацювали вдало.

Відомо, що Антоніна тривалий час працювала разом з чоловіком і нарешті обзавелася власними квадратними метрами. Втім, вона продовжує жити з батьками. Ніна пробачила своєму чоловікові і дозволила йому повернутися.

Схожі статті