Як Катя Осадча виглядала до популярності: телеведуча показала рідкісне фото кінця 90-х – майже не змінилася

Відома українська телеведуча Катерина Осадча не одразу знайшла своє покликання у світі журналістики. Ще задовго до популярності вона підкорювала подіуми і подавала великі надії. Зірка згадала ті часи і показала рідкісне фото кінця 90-х, на якому вона зовсім юна.

Зараз неможливо уявити програму “Світське життя” без Каті Осадчої, адже саме вона є його незмінною ведучою, обличчям і брендом. Однак колись героїня нашої сьогоднішньої статті була дуже далека від телебачення та щосили будувала модельну кар’єру, адже вона завжди відрізнялася від ровесниць доволі високим зростом і виразними рисами обличчя.

Свій перший контракт Катерина підписала у 14 років після випуску з модельної школи. Так на 3 місяці юна дівчина поїхала до Токіо на зйомки. Параметри і навички Осадчої відкрили їй двері у світ великої моди. Вона встигла попрацювати з агентствами Лондона, Парижа, Берліна. Звісно, через це у неї просто не залишалося часу на шкільні заняття, тож випускні екзамени Катя здала екстерном.

Катя Осадча у програмі Світське життя
До роботи на телебаченні Катя Осадча була успішною моделлю

Ще під час роботи моделлю за кордоном Осадча почала проявляти інтерес до телебачення. Ця професія її настільки зацікавила, що вона поставила собі за мету стати телевізійним журналістом після завершення модельної кар’єри. Загалом так і сталося, але про своє минуле Катя не забуває.

Цього разу на сторінці ведучої “Світського життя” Осадчої в Інстаграмі з’явилося архівне фото, зроблене на подіумі. На опублікованому кадрі Катерині 16-17 років. Вона постала у білій футболці-поло та світлих штанях з розпущеним волоссям.

Катя Осадча в молодості до популярності
Катя Осадча в молодості до популярності

У підписі до світлини телезірка вказала період – кінець дев’яностих. Той час, коли Катя як модель була на піку затребуваності.

Не можна не помітити, що знаменитість майже не змінилася і так само виглядає зараз у свої 38 після народження трьох дітей. Юрію Горбунову пощастило мати таку красуню-дружину.

Схожі статті