48-річна Руслана Лижичко розповіла, що більше не вагітна та хоче всиновити дитину: майбутня мама в очікуванні

Декілька місяців тому Руслана Лижичко сколихнула мережу повідомленням про те, що знаходиться в очікуванні малюка. Що ж насправді мала на увазі співачка?

Руслана Степанівна Лижичко народилася в українському місті Львів. Мати майбутньої співачки Ніна Аркадіївна працювала у інституті, але зараз воеа працює на посаді головного медіа-менеджера у продюсерському центрі дочки, який називається “Студія Люксен”.

Руслана Лижичко розповіла, що більше не вагітна та хоче всиновити дитину

Вагітна Руслана пояснила, куди зникла після новини про майбутнє поповнення
Руслана Лижичко розповіла, що більше не вагітна та хоче всиновити дитину

Зараз артистка як ніколи у житті зацікавлена у тому, щоб продовжити свій рід. Декілька місяців тому вона сколихнула мережу новиною про те, що чекає на дитину. Але Руслана не уточнювала, чи вагітна, або ж може знайшла інший вихід ситуації. Зараз Лижичко з впевненістю говорить: готується народити самостійно. А після цього імовірніше за все візьме ще одну дитину з дитбудинку.

Руслана та її чоловік Олександро Ксенофонтов говорили про ймовірне усиновлення. Але спочатку вони хочуть народити “свого”.

“І це одного разу було, коли ми торкнулися цієї теми. Я запитала у чоловіка: “Сашка, а ми зможемо?”. Ми відчули, що спочатку нам хочеться мати свою дитину, це, напевно, психологічно дуже сильне своє бачення ситуації, а вже коли в тебе буде власна дитина, тоді можна піднімати вже інші питання, ми просто вирішили собі не змінювати те, на що я маю налаштуватися сама. Так можна було б нібито вирішити питання, але я хочу подарувати собі, Сашкові, всім вам та своїй родині маленьку копію Руслани чи Сашка”, – зазначила знаменитість.

Достовірно невідомо, чи носить під серцем зараз Руслана малюка.  Але судячи з готовності співачки дати життя нащадку, у сфері здоров’я зірка повністю готова виносити дитину.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.