37-річна Оля Полякова намагається всіляко викликати ревнощі у чоловіка-альфонса: в боді позує поряд з коханцем

Оля Полякова - зірка епатажна та норовлива. Її сміливий характер знає вся Україна. Та чи пробачить чергову виходку співачці її впливовий та статний чоловік?

Оля Полякова. Ця знаменита Суперблондика закохала всю країну своїми легкими піснями, які стануть душею будь-якої компанії. Зірка зараз думає, як зробити образ ще більше цікавим та постійно експериментує. Нещодавно у сторіз вона показала примірку свого нового костюму. Кадр може вразити, адже співачка не посоромилася продемонструвати весь процес: стояла майже у тому, у чому матір народила.

37-річна Оля Полякова намагається всіляко викликати ревнощі у чоловіка-альфонса

“Ми ще на примірці”, – підписана світлина.

Королева Ночі – не з тих, хто після 30-ти років буде соромитися своєї талії. Можна запідозрити навіть, що позує вона поруч з коханцем, втім артистка стверджує, що ніколи не шукала кохання на стороні від коханого чоловіка.

Як тримає себе у формі Оля Полякова?

В артистки є свій власний спортивний зал. Вийшовши заміж за свого обранця Вадима, вона відбудувала не лише цілий княжий терем, а ще й місце для рекреації. Також в артистки є свій басейн та вихід до річки, адже маєток стоїть на Дніпрі.

 

Неодноразово артистка показувала на своїх сторінках в Інстаграмі, як займається. Знає співачка багато вправ та навіть сама може викладати фітнес.

Нагадаємо, Оля Полякова розпочала свою кар’єру у 2000 році. Втім, романтичні ліричні пісні так і не стали її фішкою. У 2008 році вона знайшла свій образ Суперблондинки та, презентувавши ряд композицій, шалено популярною стала у 2013: саме тоді вийшов хіт “Шльопки”. До речі, його зірка змогла переспівати ще на манер оперних партій. Зараз же на погляд знаменитості навіть і цей стиль застарів. Час відкритися новій стороні Полякової.

Схожі статті