30-річна Alyona Alyona позувала в леопарді разом зі своїм бойфрендом, якого показала вперше: худий та з вусами

Alyona Alyona поділилася в особистому блозі новими яскравими фото. Артистка позувала разом із симпатичним молодим чоловіком. Ким він являється для реп-виконавиці — читайте далі.

Епатажна реперка Alyona Alyona декілька років тому створила справжній фурор в українському медіа-просторі. По-перше, артистка довела, що жінка може читати реп не гірше від чоловіків. По-друге, Альона показала, що цей стиль музики прекрасно звучить і українською мовою. По-третє — виконавиця довела, що робота над собою та віра у свою мрію приводять до успіху. Адже творчий шлях Альона починала жартома разом із друзями, паралельно працюючи вихователькою в дитячому садку.

Звісно, не можна не відзначити зовнішність реперки. Артистка довела, що справжній талант і працездатність стирають усі уявлення про стандарти краси. Альона ніколи не соромилася своїх зайвих кілограмів, проте зараз поступово починає працювати над фігурою. За її словами, вона це робить не заради стандартів, а через здоров’я.

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Довгий час реп-зірка приховувала подробиці особистого життя. Як виявилося, серце Альони Альони вже майже рік зайняте. У своєму особистому блозі артистка опублікувала яскраве фото зі своїм обранцем.

Для відвертого зізнання артистка з коханим влаштувала провокативну фотосесію — Альона в купальнику, леопардовому шовковому халаті та рожевих туфлях на підборах позувала на колінах у молодого чоловіка.

“З впевненістю скажу, що протилежності притягуються. У двох зовсім різних на перший погляд людей насправді в голові є багато спільного і саме це об’єднує. Наші стосунки лише за 10 місяців стали такими міцними”, — написала щаслива реперка.

Альона також розповіла, що її обранець також читає реп та пише власні треки. Коханого реперки звуть Денис, який більш відомий як блогер Yoxden.

Схожі статті