45-річний Максим Галкін показав 72-річну Аллу Пугачову в мікросукні: бабуся продемонструвала стрункі ноги

Шлюб Максима Галкіна та Алли Пугачової досі залишається скандальним для більшості глядачів. Але пара не турбується на цей рахунок і навіть вражає мережу неординарними знімками.

Алла Пугачова та 45-річний Максим Галкін разом уже 19 років. Незважаючи на те, що навколо пари постійно ходить безліч чуток про те, що шлюб насправді фіктивний, у відносинах гумориста та співачки панує ідилія. Разом вони займаються вихованням дітей – близнюків Лізи та Гаррі, а також проводять вільний час.

Алла Пугачова полишила Максима Галкіна заради чоловіка-ровесника
45-річний Максим Галкін показав 72-річну Аллу Пугачову в мікросукні

Максим Галкін та Алла Пугачова живуть у розкішному замку у селі Грязь, будівництво якого розпочалося у 2011-му та тривало сім років. За даними ЗМІ, розкішний особняк коштував Галкіну 10 мільйонів доларів. Житло зіркового подружжя справді вражає своєю розкішшю. Площа замку складає 3000 квадратних метрів, у ньому шість поверхів, 20 житлових кімнат, вантажний ліфт, паркінг, оранжерея, розкішний сад та басейн.

45-річний Максим Галкін показав 72-річну Аллу Пугачову в мікросукні

У свої 72 роки Алла Борисівна виглядає чудово. Щоразу артистка вражає ефектними виходами у світ. Досі Пугачова може надіти міні та показати стрункі ніжки. Втім, і у штанах 72-річна Примадонна з’являється досить часто.

Нещодавно чоловік легендарної артистки опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий знімок, на якому Алла Борисівна постала у шкіряному міні. Доволі цікавий вибір, як для пенсіонерки. У описі до публікації Галкін повідомив, що його кохана не любить фотографуватися, і в цей раз він ледве вмовив її на це.

Нагадуємо, нещодавно Філіп Кіркоров зізнався журналістам, що шкодує про шлюб з Примадонною. Артист впевнений, що між ними не було кохання і він ставився до дружини, як до трофею.

Схожі статті