МастерШеф 11 випуск 16 від 11.12.2021: хто покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 16 від 11.12.2021 можна дізнатися у нашій статті. Чиї амбіції виявилися пустити та не приведуть аматора до перемоги?

Популярний український проєкт з підготовки найкрутіших кулінарів України не втрачає своєї оригінальності та продовжує цікавити глядачів. В 11 сезоні аматори борються за звання кращого шефа з особливим напором та вірою у краще. Аудиторія вже обрала своїх улюбленців, і тих, хто зовсім не прийшовся їм до смаку, та на жаль, учасників судять не за харизмою і добрим серцем, а за навички.

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 16 від 11.12.2021

Так, у шістнадцятому випуску аматори мали показати не тільки свої пізнання у кулінарії, але й ерудицію, кмітливість та знання, які учасники колись отримали у школі. Тож бути хорошим шефом, щоб потрапити у фінал недостатньо.

На цей раз кулінарний проєкт покинула Марина. І хоча глядачі розуміють, що її виліт був цілком логічним та справедливим, більшість все одно не вважає, що розподіл фіналістів був правильним. Серед аматорів, за думкою шанувальників, є ті, хто взагалі негідний потрапити у фінал і, звісно, порівняно з іншими Фая куди сильніший учасник.

Не варто й казати, що глядачі були незадоволені результатами випуску, адже вимушені попрощатися з улюбленим аматором.

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 16 від 11.12.2021. Скріншот коментарів під публікацією

Як відомо, наступний випуск буде з фіналістами, які вже боротимуться за звання найкращого та найсильнішого. Сподіватимемося, що і в цей раз судді будуть максимально об’єктивними та справедливими по відношенню до учасників.

spot_img

Схожі статті