39-річний Влад Яма після вечірки потрапив до лікарні прямо на хірургічний стіл: “Усе за планом. Набряк”

Останній рік для Влада Ями видався не найкращим. Хореограф постійно має проблеми зі здоров'ям і це не припиняється. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

З самого початку 2021-й не був щасливим для відомого українського хореографа Влада Ями. Наприкінці минулого сезону шоу “Танців з зірками” артист отримав травму, яка заважала йому вести повноцінний образ життя.

Лілія Яма, Влад Яма та Леон
Влад Яма після вечірки потрапив до лікарні прямо на хірургічний стіл

Влітку хореограф взагалі ледь не помер. Серед ночі чоловік прокинувся з болем в очах і зрозумів, що в нього набряк Квінке. Винним у цьому виявився шеф-кухар в елітному ресторані, який замість карамелі поклав зірці мед у десерт, на який у Влада алергія. На щастя, Яма вчасно звернувся за допомогою.

Влад Яма потрапив на стіл до хірурга після дня народження єдиного сина

І наприкінці цього року сталося нещастя. Декілька днів назад сімейство хореографа святкувало 6-й день народження єдиного спадкоємця Ями Леона. Нічого не передвіщувало біди, але як стало відомо, зірка потрапив на стіл до хірурга.

Влад Яма потрапив на стіл до хірурга після дня народження єдиного сина. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так, Влад повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що прямує до хірурга, знімати дренаж. Це означає, що десь у Влада було серйозне запалення, яке вимагало додаткових заходів.

Зірка оприлюднив декілька фотографій з чорно-білим фільтром, прикрив свої очі та половину обличчя. За словами Ями, в нього залишився набряк. Однак, побачити, що саме сталося з зіркою і як він виглядає після зустрічі з лікарем неможливо. Цією інформацією він вирішив не ділитися. Втім, знаючи серйозне ставлення Влада до здоров’я, можна не хвилюватися, що він прийде до тями.

Схожі статті