Найбагатший учасник Холостячки-2 Хветкевич пояснив, чому насправді пішов з шоу: “Незрозуміло, як Злата обирає”

Колишній учасник реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич розповів, чому в нього не склалися стосунки зі Златою Огнєвіч і чи був у нього шанс. Усі деталі читайте в статті.

Екс-учасник головного романтичного шоу країни “Холостячка-2” завітав на велике інтерв’ю на YouTube-канал до Олицької, де розповів про свій бізнес, стосунки на проєкті та власні почуття.

Андрій Хветкевич
Найбагатший учасник Холостячки-2 Хветкевич пояснив, чому насправді пішов з шоу

Чоловік зізнався, що не тільки глядачі вважали його лідером, але і суперники. Так як він був найбагатшим учасником, то хлопці жартували, нібито в них немає шансів, бо Андрій купить все. Аудиторія ж вважала Хвеькевича найдостойнішим претендентом, спираючись на його поведінку. Але ні гроші, ні позитивні якості характеру не посприяли його зближенню зі Златою.

Найбагатший учасник Холостячки-2 Хветкевич пояснив, чому насправді пішов з шоу

В інтерв’ю учасник розповів: впевнений, що перемога не далася йому через м’якість. Обидва фіналісти виявилися доволі брутальними та мужніми. Андрій же був м’яким і навіть не стримав сліз під час церемонії троянд. Вперше на проєкті заплакав чоловік.

“Мені було незрозуміло, як Злата вибирає собі чоловіка. Дуже часто соромився з нею обговорити якусь тему. Я часто тупив. Ступор був. Це заважало завоювати Злату. Мені треба було бути жорсткішим. Та м’якість, яка в мене була, вона якраз і заважає. Біль досі є”, — згадує зірка реаліті у розмові з Олицькою.

Бізнесмен запевнив, що завжди дає жінкам другий шанс, але не має сумніву — Златі він не потрібен. Виходячи з цього висновку, боротися за серце співачки поза зйомками він не має наміру. Але й до стосунків взагалом він поки що не готовий.

Схожі статті