Сніданок на двох і обручка з діамантом: нарешті щаслива Леся Нікітюк готується вийти заміж у спекотній країні

Леся Нікітюк заінтригувала своїх прихильників фотографіями з відпочинку: телеведуча активно ділиться знімками з теплих країн та ювелірних магазинів. Фанати підозрюють, що в артистки з'явився новий прихильник.

Леся Нікітюк активно веде соціальні мережі, за якими слідкують майже чотири мільйони користувачів мережі. Зірка “Хто звершу” та “Орла і решки” радує своїх підписників жартівливим контентом та фото й відео з роботи. При цьому Нікітюк практично завжди оминає питання особистого життя.

Лише одного разу під час рідкісного інтерв’ю теледіва розповідала про свої романи. Декілька років тому Леся розійшлася з одним із київських бізнесменів, ім’я якого так і залишилося невідомим. За словами Нікітюк, зі своїм екс-бойфрендом вони вже планували весілля, проте до РАГСу так і не дійшли.

Леся Нікітюк вийшла заміж
Леся Нікітюк 

Напередодні Нового року Леся вирішила влаштувати собі відпуску, яку проводить в африканській країни Кабо-Верде. Декілька років тому вона відвідувала її під час зйомок “Орла й решки”, проте тоді телеведучій дісталися 100 доларів і вона проживала на безлюдному острові. Цього разу відпочинок набагато комфортніший.

Особливо це помітно з фотографій сніданків, якими Леся щодня ділиться у своєму блозі. Цікаво, що на знімках постійно стоять тарілки з порціями на двох людей, однак з ким саме відпочиває зірка – невідомо. Дехто з прихильників припускає, що в Нікітюк нарешті з’явився бойфренд.

Леся Нікітюк готується вийти заміж
Леся Нікітюк готується вийти заміж

Ще більше чутки суперечки довкола особистого життя Лесі Нікітюк розгорнулися під постом ведучої з новою каблучкою. Хоча по фону помітно, що знімок зроблений у ювелірному салоні, фанатів заінтригував підпис до цієї публікації:

“Запам’ятайте. Не діаманти красять людину, а людина, яка їх дарує”, – написала теледіва.

Проте сама Леся продовжує мовчати щодо теми свого особистого життя і не розкриває ніяких подробиць.

Схожі статті