65-річна Наталія Сумська кардинально змінила зачіску і підкорила вродою: в новому стилі виглядає на 30 (ФОТО)

Відома українська акторка Наталія Сумська зачарувала своїх численних фанатів фотосесією в новому для себе образі, який дуже її омолодив.

Наталія Сумська людина хоч і публічна, однак особливою активністю у соцмережах не відрізняється, на відміну від молодшої сестри Ольги. Ба більше, героїня статті навіть критикує родичку за надмірну, на її думку, відкритість у спілкуванні з прихильниками. У відповідь на це Сумська-молодша радить старшій бути більш сучасною, адже сьогодні важливо йти в ногу з часом і слідкувати за трендами.

Ольга та Наталя Сумські
Ольга та Наталя Сумські

Можливо, Наталія дослухалася до порад сестри і нарешті опублікувала на власній сторінці в Інстаграмі кілька кадрів з нової фотосесії. Знаменитість постала у трьох різних образах. На першому кадрі Сумська позує з розпущеним волоссям у жовтій блузі з відкритим декольте, блідо-рожевих лосинах і білих кедах. Легкий макіяж додає особливої ніжності.

На другому фото народна артистка з’явилася в білосніжній сорочці, прибравши косу назад. А на третій світлині Наталія зачарувала своєю усмішкою і проникливим поглядом, кофтина з орнаментами на традиційний манер чудово довершила образ.

Підписники Наталії Сумської прийшли в неабиякий захват від неймовірного вигляду 65-річної зірки, якій з легкістю можна дати 30:

  • “Гарніша за Ольгу!”;
  • “Дуже гарні світлини, вам пасує цей образ”;
  • “Ніжна, мудра, красуня!”;
  • “Перше фото бомба! Ви така гарна, молода, чарівна. Це вау!”;
  • “Природньої краси жінка”, – пишуть коментатори.
Наталію Сумську вважають гарнішою за Ольгу
Наталію Сумську вважають гарнішою за Ольгу

Зазначимо, що Наталія і Ольга Сумські свідомо стали продовжувати акторську династію родини, але їхні шляхи давно розійшлися. Старша сестра приділяє увагу театру і кіно, тоді як молодша більше задіяна на телебаченні. Крім того, родичок роз’єднали різні погляди на життя, втрутилася у сімейний розбрат і політика.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.