“Ця красуня подарує йому малятко”: 38-річний Дмитро Комаров похвалився дружиною – майбутньою мамою своїх дітей

Дружина Дмитра Комарова Олександа Кучеренко поділилася у своєму особистому блозі новим яскравим фото, на якому модель позує у стильному червоному костюмі.

Незмінний ведучий проєкту “Світ навиворіт” Дмитро Комаров не часто ділився з прихильниками подробицями особистого життя. Проте все змінилося в 2019 році, коли телеведучий відчув себе по-справжньому щасливим – він зробив пропозицію руки та серця красуні Олександрі Кучеренко.

Зі своєю обраницею Комаров познайомився під час участі у проєкті “Танці з зірками” на “1+1”. Дмитру не просто давалися постановки, його часто критикували в мережі та суворі судді.

Проте Олександра вірила у свого партнера та постійно підтримувала його. Не дивно, що телеведучий не встояв перед дівчиною: талановита танцівниця, титулована Міс Україна, волонтерка та просто красуня. Хоча сама Олександра не відразу підпустила до себе телезірку – Комаров на 14 років старший за неї.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко на Танцях з зірками
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко на Танцях з зірками

Після одруження красуня-дружина Дмитра також вирішила зайнятися своєю телекар’єрою. Зараз Олександра Кучеренко працює ведучого спортивних новин на каналі ICTV. Окрім того, дівчина активно розвиває свій особистий блог, де розповідає про робочі моменти та звичайні будні. Ділиться Олександра й своїми модними луками – один з таких особливо зачарував її прихильників.

Фото: Instagram Олександри Кучеренко
Фото: Instagram Олександри Кучеренко

Міс України позувала в строгому брючному костюмі яскраво-червоного кольору та бежевому гольфі. Такий простий, проте стильний образ сподобався підписникам Олександри. Дехто з них почав натякати на вагітність телеведучої, хоча вона з чоловіком поки не коментує цієї теми, тож невідомо, чи готова пара стати батьками:

  • “Ця красуня подарує йому малятко”;
  • “Нереальна красуня”;
  • “Я вас обожнюю”;
  • “Яка ж ви гарна”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті