Вагітна Настя Каменських поклала руку на живіт і показала, що так старанно ховала з Потапом: без зайвих слів

Вагітність Насті Каменських не залишає байдужих у мережі, тож цього разу співачка без зайвих слів нарешті показала, що вони з Потапом так старанно ховали.

Зіркова пара Потапа і Насті цікавить публіку не лише творчістю, а й особистим життям. Особливо після того, як артисти розсекретили своє кохання в день розкішного весілля 23 травня 2019 року. З того моменту закохані не соромляться зайвий раз продемонструвати почуття на публіці, у соцмережах постійно публікують спільні фото, а в інтерв’ю діляться сімейними планами.

Настя Каменських вагітна?

Нещодавно Потап дав інтерв’ю Даніелю Салему для програми “Зірковий глях”, де розповів про майбутнє батьківство, яке, схоже, залежить не лише від них з Настею:

“Особисті плани – тут вже як дадуть всевишні сили… Діти, багато дітей”.

Потап видав пластику вагітної Насті Каменських
Потап видав плани Насті Каменських на дітей

Навіть мама Каменських Лідія Петрівна публічно заявила, що скоро в них будуть дітки, хоча офіційного підтвердження цікавого положення співачки поки немає.

Треба народжувати, час піджимає

В Інстаграмі Насті Каменських з’явився новий пост, присвячений жіночій красі:

“Хочеться сказати це кожній дівчині – ти красива. Красива, коли приймаєш себе. Красива, коли турбуєшся про себе і обираєш те, що для тебе краще. Коли знаєш, на що ти здатна і йдеш до своїх цілей. Коли кажеш “Зі мною так не можна” і коли кажеш “Так” тому, що робить тебе щасливою. Ти красива, коли випромінюєш добро. І прекрасна, коли любиш. Світ. Людей у ньому. І себе. Любов прикрашає”.

Ці думки артистка доповнила кадрами у червоній сукні з хвилястою укладкою, вечірнім мейкапом і лаконічними прикрасами.

Цікаво, що одну руку Каменських так поклала на живіт, ніби навмисне його прикриває. І асоціації з майбутнім материнством також з’явилися у коментаторів:

“Настя – краса! Але пора діток народжувати! Час піджимає!”, – написав один з фоловерів зірки.

Вагітній Насті Каменських час народжувати
Вагітній Насті Каменських час народжувати

Що ще відомо про вагітність Насті Каменських дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті