48-річна Руслана Лижичко показала вагітний живіт прямо зі сцени: мрія співачки стати мамою скоро здійсниться

Декілька місяців тому Руслана Лижичко заінтригувала мережу зі знанням про майбутні поповнення у її сім'ї. А нещодавно до мережі потрапили кадри зірки животом.

На початку осені 2021-го Руслана Лижичко здивувала своїх фанатів. 48-річна знаменита співачка, яка колись не хотіла ставати матір’ю через кар’єрні амбіції, заговорила про майбутнє поповнення.

Руслана Лижичко показала вагітний живіт прямо зі сцени

Вона зізналася, що дуже хоче народити малюка і прозоро натякнула, що це бажання найближчим часом буде здійснене. Її слова були настільки впевненими, що інші зірки, зокрема Ірина Білик та Наталія Могилевська, почали боротися за право стати хрещеною матір’ю первістка зірки.

Руслана Лижичко показала вагітний живіт прямо зі сцени

Згодом співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердила свої плани народити дитину. Так як вік знаменитості може створити певні проблеми, у мережі блукали версії щодо того, як малюк збирається з’явитися на світ. Були ідеї щодо всиновлення, природних пологів або пологи з сурогатною матір’ю. Але Руслана розвіяла сумніви — збираються народжувати самостійно, а вже потім всиновити дитину. Тобто у родині з’явиться і прийомний малюк.

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона постала з помітним животиком.

Зважаючи на неймовірну фізичну підготовку зірки, сумніви стосовно її цікавого положення поступово відпадають. Про це дали знати і користувачі мережі, які почали радіти прекрасній новині у коментарях під світлиною.

Руслана Лижичко показала вагітний живіт прямо зі сцени. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Залишається лише дочекатися офіційного підтвердження від піар-відділу зірки, але деякі користувачі вже вітають її з майбутнім поповненням.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.