55-річна Ольга Сумська показала, який вигляд мала у 19 років: фірмова родимка на місці, ні краплі косметики

Легенда українського кіно і театру Ольга Сумська показала фанатам, який вигляд мала у 19 років. Фото 36-річної давності неабияк захопило мережу.

Ольга Сумська є однією з тих знаменитостей, які йдуть в ногу з трендами і активно розвивають блогерську діяльність. На власній сторінці в Інстаграмі артистка ділиться з підписниками рецептами, секретами краси, подіями, які відбуваються в її житті, а також згадує минуле. Цього разу зірка виклала фото зі студентських часів, коли тільки розпочинала свій творчий шлях.

На опублікованому кадрі Ольга позує без макіяжу, з фірмовою родимкою на обличчі, яку видалила минулого року, розпущеним волоссям і мрійливим виразом, заплющивши очі.

“Це я стою замріяна, дев’ятнадцятирічна студентка театрального на студії Довженка… Фотограф підловив гарний момент… Вийшла після кінопроби і загадую бажання…”.

Сумська згадала, що в юності постійно відвідувала різноманітні проби, однак кастинги на значущі ролі частіше проходили прибалтійські і московські акторки. Та це не заважало Ользі бути наполегливою. Як зазначає знаменитість, вона і зараз така.

Користувачі мережі прийшли у захват від краси артистки. Більшість погодилися, що з тих часів вона майже не змінилася:

  • “Ця дівчинка була прикладом жіночності, таланту і наполегливості для нас і в ті часи. І дуже радує, що і сьогодні!”;
  • “Справжня україночка! Красуня як завжди!”;
  • “Неймовірно! Ви прекрасні і тоді, і зараз”;
  • “Оце і називається краса по-українськи”;
  • “Постарішав хіба поруч Борисюк, Ольга як завжди молода та красива”.

Віталій Борисюк – чоловік Сумської, з яким вона навесні відгуляла срібне весілля і вдруге біля вівтаря сказала йому “Так”.

Ольга Сумська пішла від Євгена Паперного до Віталія Борисюка
Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк

Ольга Сумська, як і її старша сестра Наталія, свідомо продовжили акторську династію родини. При цьому їхні сестринські стосунки вже давно не можна назвати теплими. Артистки мають різні погляди на життя, роботу і політику.

Схожі статті